Sa promocije knjige: Dr Kenan Crnkić “PAZI KOJEG VUKA HRANIŠ”

Juče sam sa zadovoljstvom prisustvovao uspešnoj promociji nove knjige dr Kenana Crnkića “PAZI KOJEG VUKA HRANIŠ” na beogradskom Sajmu knjiga, te bih ovim putem želeo da vam prenesem utiske sa promocije  i druženja sa autorom čija je prva knjiga proglašena Balkanskim bestselerom. Gospodin Kenan Crnkić dolazi iz Sarajeva, a zbog velikog odziva čitalaca, fanova i prijatelja iz Srbije, odlučio je da promocija njegove knjige bude upravo u Beogradu na Sajmu knjiga.

Sa promocije knjige  Dr Kenan Crnkic PAZI KOJEG VUKA HRANIS

Uz prisustvo velikog broja gostiju kao i predstavnika medija gospodin Kenan Crnkić je nekoliko sati potpisivao knjige, fotografisao se i razgovarao sa svojim poštovaocima. Uvek nasmejan i pozitivan Kenan je strpljivo slušao i savetovao prisutne kako mogu da ostvare željeni uspeh.

Za Kenana Crnkića, uspešnog i ostvarenog čoveka, čuo sam neposredno pred objavu i promociju njegove prve knjige “7 TAJNI USPJEHA” koja govori o uspehu i tome da je uspeh moguć ukoliko sledite neka pravila (a pravila sigurno postoje iako nas o tome ne uče u školama i fakultetima), što me je kao  mladog, ambicioznog čoveka sa završenim fakultetom, tada još uvek bez posla, odmah privuklo.

Kenan Crnkić nas u svojoj prvoj knjizi savetuje da sami definišemo šta je za nas uspeh, kako i zašto je potrebno imati cilj, uči nas da budemo uporni i da nikada ne odustajemo od svojih snova, da imamo pozitivan i ispravan stav i da smo mi odgovorni za vlastiti uspeh.

Sa-promocije-knjige--Dr-Kenan-Crnkic-PAZI-KOJEG-VUKA-HRANIS-2

Izdvojio bih jednu njegovu, sada već poznatu rečenicu koja mi je dosta pomogla: “Ako ste nezaposleni, to ne znači da trebate biti besposleni”.

Nova knjiga “PAZI KOJEG VUKA HRANIŠ”  analizira kakve misli hranite, govori o sreći i tome kako je postići i kako je trajno zadržati u našim životima. Sreća je retka stvar koja se umnožava kada se deli, objašnjava autor. Kenan želi da nam poruči da vodimo računa o svojim mislima, sugeriše nam da se svakodnevna borba odvija upravo u nama samima i da mi biramo kojeg vuka hranimo, dobrog ili zlog…

Sa-promocije-knjige--Dr-Kenan-Crnkic-PAZI-KOJEG-VUKA-HRANIS-3

O autoru:

Rođen je 07.08.1977. godine u Zenici. Doktor je ekonomskih nauka i profesor na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. U teorijskom smislu, školovao se na brojnim univerzitetima u zemlji i inostrantsvu, a specijalističke studije uspešno je završio na poznatoj Harvardskoj poslovnoj školi u Sjedinjenim Američkim Državama. U praktičnom smislu, dr Crnkić je uspešno rukovodio multimilionskim korporacijama i fondacijama u privatnom, ali i državnom vlasništvu. Njegovu bogatu biografiju krase prestižne nagrade i priznanja za izvanredne rezultate u različitim poljima delovanja. Trenutno živi u Sarajevu, oženjen je i otac jednog deteta.

Share