Rene Zelveger u ulozi holivudske dive Džudi Garland

Slavna glumica i dobitnica Oskara za film Hladna planina Rene Zelveger igraće holivudsku ikonu Džudi Garland u filmu Džudi (Judy). U filmu će pored nje glumiti i Jessie Buckley (Rat i mir), Finn Wittrock (Američka horror priča) i Michael Gambon (Hari Poter).

Džudi Garland stiže u London 1968. na rasprodat koncert u čuveni klub Talk of the Town. U eri nazvanoj Swining London tokom ludih šezdesetih, održaće svoj poslednji koncert u ovom gradu.Trideset godina nakon njene legendarne uloge u filmu Čarobnjak iz Oz-a,Džudin glas je već oslabio, a drama njenog života je u punom jeku.

U filmu ćemo imati priliku da čujemo neke od njenih najpoznatijih pesama, uključujući i legendarnu pesmu „Iznad duge” (Over the Rainbow). Film Džudi je oda njenom nezaboravnom glasu, želji za ljubavlju i životom i neprolaznom stilu ove holivudske ikone.

Film DŽUDI režira Rupert Gold, poznat našoj publici po filmovima Kralj Čarls III i Istinita priča. Scenario potpisuje Tom Edž (Kruna), dok je producent dobitnika BAFTA nagrade Dejvid Livingstone (Pride). Film će se naći u našim bioskopima početkom sledeće godine.

Share