Reinterpretacija vječnog klasika u izvedbi hrvatskog modnog “diva”

Beskrajno šarmantan miks suptilne ženstvenosti i tradicionalnih linija Oxford cipela u jesenskoj kolekciji s potpisom Gulivera.

Dizajnerski inspirirani tradicionalnim muškim cipelama, Oxford modeli iz sezone u sezonu osvajaju sve veći broj fashionistica. Utabavajući stazu aktualnim trendovima koji spajaju stilske uspješnice iz njegovog i njenog ormara, promijenile su percepciju naglašavanja ženstvenosti i donijele znatnu količinu šarma u dnevne outfite mnogih.

Poznati hrvatski proizvođač modnih dodataka Guliver ove jeseni nam donosi novu reinterpretaciju ovog vječnog klasika, pritom ne zaobilazeći daleko poznatu funkcionalnost i udobnost po kojoj je poznat. Modeli čija je formalnost i strogoća ublažena zaobljenim vrhovima, odmiču se od stilskog maksimalizma i svoju privlačnost baziraju na glatkim plohama visokokvalitetne talijanske kože čija je rafinirana elegancija naglašena tamnim grafitnim, brončanim i srebrnim nijansama. Pojedini modeli dobivaju jednostavne ali efektne akcente u vidu zlatnih detalja, nezaobilaznih resica ili beskrajno neodoljivih širokih baršunastih vezica koji čitavoj Guliver cipeli daju zaigrani i romantični završni dodir. Wingtip prošivi ostaju nenaglašeni da bi se detalji poput beskrajno šarmantnih točkica još bolje istaknuli.

Bez obzira na stilsko usmjerenje, ovi se Guliver modeli jednako dobro kombiniraju u poslovnim kao i casual prilikama. Poigrajte se neočekivanim komadima i nosite ih uz mrežaste čarape, oversized vestu i vinil suknju. Ili, ako ste klasičarka, prošećite ih u jesenske kišne dana uparene uz dobro krojeni baloner i pop up detalj poput jarko obojanih sokni.

Share