Preporuke filmova za predstojeći vikend

Današnje filmske preporuke je najbolje opisati – od svega po malo za svakog po nešto, budući da ih ne možemo svrstati u jednu kategoriju.

Copenhagen (2014) je žanrovski smešten između avanture, romanse i drame. Film je interesantna priča o sazrevanju i procesu samospoznaje. Vilijam putuje Evropom sa drugom i njegovom verenicom, dolaze u Kopenhagen gde se on uputio kako bi saznao nešto više o svojoj porodici i uručio davno napisano pismo svome dedi. Ubrzo ostaje sam i društvo pronalazi sa mladom meštankom Efi koja će mu pomoći u istraživanju grada, potrazi za porodičnim korenima i neminovnom odrastanju negde usput.

Preporuke-filmova-za-predstojeci-vikend-2


Love, Rosie (2014) je simpatična romantična komedija sa ne preterano originalnim scenarijom, ali bez obzira na kliše zaplet film je zaslužio preporuku. Ukoliko ste raspoloženi za limunadicu, verujem da će vam priča prijati. Rozi i Aleks su najbolji prijatelji od pete godine, a film prati njihova zaljubljivanja, simpatije i odrastanje od trenutka kada su se njih dvoje upoznali.

Preporuke-filmova-za-predstojeci-vikend-3

Interstellar (2014) film koji nema potrebe mnogo hvaliti niti prepričavati. Ukoliko ste propustili da ga pogledate u bioskopu (što je stvarno šteta), ili ste ga pogledali i raspoloženi ste za još jedan krug svemirske avanture i sjajnog Metjua Mekonahija, podsećamo vas na Interstelar koji zaslužuje svaku preporuku.

Preporuke-filmova-za-predstojeci-vikend

Share