PREMIJERA PREDSTAVE ZA DECU „MALA ŠKOLA ROKENROLA”

U petak 10. marta u 20 sati premijerno će biti izvedena predstava za decu „Mala škola rokenrola” po tekstu Ljubivoja Ršumovića, u režiji Jagoša Markovića.

Autorsku ekipu predstave čine Vlada Divljan i Gile Gojković (muzika), Milan Gromilić (koreografija), dr Ljiljana Mrkić Popović (scenski govor), Jagoš Marković (scena), Marija Marković (kostim) i Tara Lazarević (asistent reditelja). U predstavi igraju Bojan Lazarov, Sandra Rodić Janković, Ljiljana Peroš, Lana Karaklajić i Arsenije Tubić.

PREMIJERA-PREDSTAVE-ZA-DECU

PREMIJERA-PREDSTAVE-ZA-DEC4

PREMIJERA-PREDSTAVE-ZA-DEC5

PREMIJERA-PREDSTAVE-ZA-DEC3

PREMIJERA-PREDSTAVE-ZA-DEC6

PREMIJERA-PREDSTAVE-ZA-DEC2

Tekst „Mala škola rokenrola“ napisan je kao replika teksta „Rokenrol za decu“ koji je nastao pre dvadesetak godina. Ideja je u to vreme bila radikalna, da se poznate dečje pesme preodenu u ruho rokenrola, a da ne izgube na već osvojenoj popularnosti. Ovoga puta se Jagoš Marković prihvatio posla da vaskrsne onu emociju koju je „Rokenrol za decu“ imao, a koju pamte današnji tridesetogodišnjaci!

Prva repriza predstave zakazana je za subotu 11. mart u 17 sati. Predstava se igra u Malom pozorištu Duško Radović (Abardareva 1)

Share