PREMIJERA 2. SEZONE SERIJE TERROR – OZLOGLAŠENI

Dugo očekivana druga sezona AMC-ove originalne serije Teror, stiže na male ekrane u četvrtak, 15. avgusta u 22:00. Novo poglavlje antologijske serije koju potpisuje poznati filmski režiser Ridley Skot, nosi naziv Teror: Ozloglašeni.

Radnja nove sezone vodi nas u period Drugog svetskog rata, u japansko američki kolektivni centar na Terminal Islandu, u kom se dešava serija bizarnih smrti, i prati mladića u njegovim pokušajima da razume i pokrene borbu protiv onih koji su odgovorni.

Glavne uloge tumače Derek Mio kao Chester Nakayama; Kiki Sukezane (Lost in Space) kao Yuko, misteriozna žena iz Chesterove prošlosti; Kristina Rodlo (Miss Bala) kao Luz, Chester-ova tajna devojka; Šingo Usami (Unbroken) kao Henry Nakayama, Chester-ov otac; Naoko Mori (Everest) kao Asako Nakayama, Chesterova majka; Miki Išikava (9-1-1) kao Amy, porodični prijatelj Nakayaminih; i poznati glumac, producent, autor i aktivista Džordž Takei (Star Trek) kao Yamato-san, starešina zajednice i bivši ribarski kapetan.

Novu sezonu serije „Teror: Ozloglašeni” producirao je AMC Studios sa čelu sa Scottom Free, Emaj Productions i Entertainment 360. Uz Woo i Borenstein, izvršni producenti su i Ridli Skot, David Zuker, Aleksandra Milčan,Skot Lambert, Gajmon Kesidi i Džordan Šihen.

Share