Predstavljena nova Eucerin DERMOPURE linija za masnu i problematičnu kožu

Masna i problematična koža nije problem samo tinejdžera. Sa aknama različitih težina suočava se čak 40% ljudi nakon 30-te godine. S obzirom na to da akne izazivaju estetske probleme i emocionalno opterećenje, za sve njih je važno da znaju da je ovaj problem rešiv – poruka je skupa na kome je Eucerin Srbija predstavio novu Eucerin®DERMOPURE liniju za masnu i problematičnu kožu. Događaju je prisustvovao veliki broj predstavnika vodećih štampanih i online medija.

„Masna i problematična koža ima posebne potrebe na koje se mora obratiti pažnja pri svakodnevnom čišćenju i nezi. Za temeljno čišćenje važno je izabrati blaga sredstva koja će ukloniti šminku, nečistoće i višak sebuma, a neće iritirati i isušiti kožu. Izbor adekvatnog preparata za negu zavisi od težine akni, jer određeni stadijumi zahtevaju terapiju lekovima. Samo specijalno formulisana nega može da umanji neželjene efekte terapije poput preosetljivosti, crvenila i isušivanja kože. Eucerin® DERMOPURE linija pruža sveobuhvatno rešenje za masnu i problematičnu kožu. Obuhvata osam preparata za kompletan tretman u cilju postizanja ujednačenog i čistog tena”, izjavila je tokom prezentacije Ivana Denčić iz Eucerin Srbija.

Nakon stručnog predavanja o adekvatnoj nezi masne i problematične kože, predstavnici medija imali su priliku da probaju Eucerin® DERMOPURE preparate i informišu se o aktivnostima Eucerin Srbija u narednom periodu. Skup je završen opuštenim druženjem u prijatnom ambijentu Hotela Saint Ten u Beogradu.

Share