Poznati hrvatski brend cipela MARA D sada u ponudi ima i torbe

Da je prava torba osnovica prepoznatljivog stila dobro zna etablirana dizajnerica obuće Marijeta Duvnjak, a žene koje vole MARA D efektnu obuću sada će oduševiti i kolekcija torbi s potpisom istog brenda. Jer MARA D torbe su zahvaljujući svojim “color block” kombinacijama jakih, “fresh” boja i te kako upečatljive.

Poznati-hrvatski-brend-cipe

Prva kolekcija MARA D torbi predstavlja tri osnovna modela – Sophia, Sarah i Carmen u devet varijacija. Izrađene ručno od najfinije kože, ove torbe svojim se dizajnom i kvalitetom nameću kao “must have” komadi za proljeće 2017. Namijenjene ženama koje se ne boje nositi boje i za koje je moda svijet u kojemu nema granica i pravila, MARA D torbe unose dozu toliko potrebne individualnosti i živosti u svaku odjevnu kombinaciju.

Poznati-hrvatski-brend2

Savršeno kompaktne i izrazito funkcionalne, MARA D torbe osiguravaju dovoljno prostora za sve što ženama treba od ranih jutarnjih sati do večeri. No, prvu kolekciju MARA D torbi upotpunjuju i tri modela poslovnih torbi koje je dizajnerica kreirala iz “sebičnih” razloga.

Kako sam uvijek u potrazi za poslovnom torbom koja bi se savršeno uklopila u moj modni izričaj, a nailazim isključivo na klasične modele, odlučila sam se poigrati bojama i elementima, te tako stvoriti nešto drugačije, atraktivne i posebne poslovne torbe u koje će stati sve što jednoj poslovnoj ženi treba – od laptopa do make-up sitnica“, objašnjava Marijeta Duvnjak, dizajnerica i vlasnica brenda Mara D.

Poznati-hrvatski-brend3

Paletu boja dizajnerica će uskoro obogatiti novim nijansama. Svi modeli dostupni su na web shopu www.mara-d.com.

Kampanju potpisuju:
Foto: Jure Perišić
Tattoo: Silvio Jurkić
Manikura: Jasminka Herceg za Bliss institut
Model: Josipa Janković

Poznati-hrvatski-brend4

O brendu MARA D:

Dizajnerica Marijeta Duvnjak u proljeće 2015. godine javnosti predstavlja prvu kolekciju obuće svog brenda MARA D. Atraktivnost modela, udobnost obuće i kvaliteta izrade, osnova su brenda MARA D čiji su svi modeli izrađeni ručno od visoko kvalitetnih talijanskih materijala. U zimi 2017. brend MARA D predstavlja i prvu kolekciju torbi ručne izrade od visokokvalitetne kože.

Share