Poslušajte novi singl VIS Limunade “Rame uz rame”

Napolju su temperature prešle 30. podeok i limunada je odličan način da se osvežimo. Zato vam danas predstavljamo novi singl “Rame uz rame” beogradskog sastava VIS Limunada. Spot i pesma nas vraćaju u period veselih omladinskih igranki iz 60ih godina XX veka.

“Rame uz rame” je numera inspirisana klasičnim Rock’n’roll-om koja govori o jednostavnim životnim stvarima kao što su leto, ples i ljubav, dok spot koji prati numeru evocira uzbudljivost letnjih ljubavnih avantura i omladinskih igranki. Dešavanja u spotu prikazana su kroz prizmu TV prenosa koji su bili ključni faktor za razvoj međunarodne popularne muzike i kulture sredinom XX veka.

Poslusajte-novi-singl-Vis-limunade-Rame-uz-rame

Ovim singlom VIS Limunada najavljuje svoj prvi album koji će biti objavljen na jesen 2015. godine, na kome će se takođe naći i numera “Rame uz rame” i druge autorske numere.

VIS Limunada je vokalno instrumentalni sastav iz Beograda, osnovan 2012 godine. VIS Limunada plovi kroz period kasnih pedesetih i ranih šezdsetih godina XX veka. Nastupima oživljava atmosferu svetskih i evropskih rivijera i festivala ovekovečenu filmovima poput La Dolce Vita, Bonjur Tristesse i Ljubav i Moda. Eleganciju šlagera stapa sa uzbuđenjima rane rock i beat muzike uz kombinovanje žanrova i izvođenje numera na različitim jezicima.

Share