Posetili smo sajam kozmetike “Dodir Pariza”

sajam-kozmetike

Za vikend je na beogradskom sajmu održan sajam kozmetike “Dodir Pariza”. Na sajmu se našlo mnoštvo različitih kozmetičkih brendova čije su cene, ali i kvalitet varilali od pritupačnih do gotovo luksuznih. Nismo primetili neke značajnije popuste izuzev na pomenute skuplje brendove, koji su i sa sajamskim popustom prilično skupi.
Zanimljive su bile demonstracije frizera i šminkera na živim modelima, a najveću pažnju posetilaca privukli su šminkeri koji su radili scensku masku i oslikavanje tela devojaka (body paint).
Pohvalila bih ponudu prirodnih proizvoda za negu lica, tela i kose. Primećuje se da sve veći broj brendova vodi računa o potrebama potrošača koji žele da smanje unos štetnih materija ovim putem.
Najveća gužva je bila na jednom od najvećih štandova Alexandar cosmetics, čija je ponuda proizvoda veoma popularana na našem tržištu.
Rezime ove posete je da smo proveli jedan lep, ženski dan i uživale u bogatoj ponudi koju su nam učesnici pripremili.

sajam-kozmetike4 sajam-kozmetike9 sajam-kozmetike13 sajam-kozmetike16 sajam-kozmetike21 sajam-kozmetike23 sajam-kozmetike24 sajam-kozmetike25 sajam-kozmetike27 sajam-kozmetike29 sajam-kozmetike31 sajam-kozmetike32 sajam-kozmetike33

 

Share