Plezir preporučuje: 3 TV serije

Sklonili smo se na neko vreme i nismo vam predlagali nove naslove serija koje bi vredelo pogledati. Iako je od premijere dole opisanih ostvarenja prošlo dosta vremena (dosta u ovim uslovima masovne produkcije, ali inače u realnom svetu ne) smatramo da onima koji su zbog različitih razloga propustili da pogledaju predložene naslove, treba ukazati na propuste i podsetiti one koji su ih imali u vidu ali propustili iz nekog razloga.

It’s a Sin

It’s a Sin HBO serija je odlično englesko ostvarenje koje nam približava situaciju početkom osamdesetih, kada se čovečanstvo takođe, kao i sada, borilo sa nepoznatim virusom, koji je tiho i u velikim količinama, odnosio na onu stranu mlade živote i to kako hetero, tako i homoseksualaca. Veoma zanimljiva serija koja će vas sigurno naterati da preispitate vaš stav o ugroženim i skrajnutim manjinama, pogotovo ako se radi o osamdesetim godinama dvadesetog veka i njihovoj borbi za dostojanstvo i priznanje na postojanje.

I May Destroy You

U savršenom svetu, u svetu bez nasilja i silovanja, moguće je da nam ne bi trebali znakovi upozorenja na koje nam, posebno ženskom delu populacije, ukazuje serija I May Destroy You. Ali, u ovakvom okruženju, u kojem predatori vrebaju u svakom kutku i segmentu naših života, ovo ostvarenje poziva na oprez!!! Oprez svim devojkama! Dobro zezanje i provod sa prijateljima, zbog spuštenog garda, i te kako vas može koštati. Zato neka vam uvek bude na pameti da čak i vaši poznanici i prijatelji, koje samo vi smatrate prijateljima, vas mogu bestidno napustiti u trenutku kada vam budu najviše trebali.

Hacks

Moderan svet će vam reći da je starost teška i nepredvidljiva. Nove generacije neće ni trepnuti niti popričati sa vama, ali će vas zato diskreditovati jednostavnom izjavom da niste dovoljno kvalifikovani za savremen život. Nekada je bila najbolja ženska komičarka, a danas samo bleda emanacija onoga čega se sećaju samo malobrojni fanovi. Da li će poljuljano samopouzdanje uspeti da povrati, kao i staru slavu uz pomoć simpatične pomoćnice, pogledajte u ostvarenju pod nazivom Hacks.

 

 

Share