Plezir preporučuje: 3 TV serije

Subota je, vreme je očajno, hladno je… ne brinitre imamo rešenje, sada već tradicionalno, subotom, (popularni subotari) preporučujemo vam provereno zanimljiva TV ostvarenja kako bi kvalitetnije uživali u dokolici. I ovog puta smo pripremili za vas koji volite serije, bogat kulturno-umetnički program, a o kojim serijama će biti reći pogledajte u priči koja sledi…

The Righteous Gemstones

Da li je religija opijum za mase, a Bog Deda Mraz za odrasle možete saznati u novoj, odličnoj seriji u HBO produkciji koja nosi naziv The Righteous Gemstones. Kroz koje sve dogodovštine će prolaziti glavni protagonisti možete već danas saznati, tako što ćete na svojoj tastaturi otkucati naziv ove serije i laganim pokretom kažiprsta, upravljajući “mišem”, kliknuti na link The Pirate Bay sajta.

The Morning Show 

Priča o tome kako zapravo izgleda redakcijski život van kamera nasmejanih TV lica ispričana u nastavcima odličan je način da sa bezbedne daljine zavirite u ovaj zmijarnik, koji postaje sve opasniji što su ulovi veći (rejtinzi, popularnost, milionski honorari), odnosno što su jači i moćniji igrači na tapetu. Međuljudski odnosi u jednoj od najvećih američkih redakcija u doba #Metoo revolucije (treba reći i da je serija inspirisana realnim događajima koji su prošle godine potresli jutarnji program Today NBC-a), fokus su ove Apple TV drame za koju imamo prevashodno reči hvale.

Evil 

Za kraj smo ostavili jedan solidan triler-misteriju sa elementima horora. U fokusu ove TV serije koju smo doživeli kao Dosije X za novije generacije, je odnos između nauke-racija i misticizma, religije i paranormalnog. Ukoliko ste ljubitelj mistike nabijene erotikom ovo je pravo ostvarenje za vas, a ukoliko vas iznerviraju poneki naivni momenti ili loše izvedeni dijalozi, vi ih samo zanemarite i nastavite da pratite ovu super-kjut seriju.

Share