Pesma dana

Kada bi postojala škola rokenrola i kada bi u toj školi časove držao Nik Lou (Nick Lowe), mi bismo bili prvi koji bi se prijavili i polagali taj prijemni, jer znamo da bi kao gostujući predavači tu bili i Elvis Kostelo i Grejem Parker (Graham Parker) od kojih bi se imalo štogod čuti i naučiti.

Nik Lou je umetnik koji je odgovoran za odličan singl Cruel to Be Kind, po kome je i najprepoznatljiviji ali mi znamo još poneke hitove i rado ćemo ih podeliti sa onima koji to žele da čuju, jer kako da vam proširimo asortiman ako nećete da slušate?! Onima koji su sa nama od samog početka rubrike, neće biti teško da se sete još jedne strašne numere koju smo za vas priredili tamo neke 2017. a proprat nije bio baš onakav kakvim smo se nadali. Dobro, to je bio period privikavanja vas na naš ukus i estetiku, ali ovog puta nema izgovora.

Danas u Pesmi dana slušaćemo jedan power pop singl (neki bi rekli po bubanj solo uvodu da je delimično i pank numera) Heart Of The City, koja je objavljena 1976. i kasnije završila na prvom albumu Jesus of Cool.

Share