Ove zime DIESEL se bori protiv ne-COOL vune uz pomoć COOL ovce

Svake godine, čim se približimo novogodišnjim praznicima, kreće invazija ružnih vunenih džempera. Nekada deo ironične tradicije, ovi komadi su izgubili svoju humorističnu stranu i postali jednostavno dosadni. Zato je nekonvencionalni modni brend DIESEL rešio da ne sedi skrštenih ruku i gleda kako cool zimska moda ostaje u drugom planu.

Kako bi podgrejao globalni revolt prema ružnim vunenim džemperima, za sezonu zima 2017. DIESEL se obratio za pomoć najvećim autoritetima kada je reč o toploj, mekanoj vuni. Posle svega, ko je pozvaniji od ovce da kaže „Say no to uncool wool”?

Cool Diesel ovca, obučena u kožnu jaknu i farmerke, biće brend ambasador globalne novogodišnje kampanje „Say No To Uncool Wool”. Buntovne raznobojne ovce obučene u odeću krojenu po meri njihovih malih tela, biće deo praznične dekoracije u DIESEL prodavnicama širom sveta. Kampanju prati i araktivan video.

Ljubitelji ružnih džempera, pazite! Ove zime ovce će biti više cool nego vi koji preferirate vunu. Nemojte da brinete, sve te cool odevne komade koje nose četvoronožni junaci kampanje biće dostupni i u veličinama za ljude.

Share