Osvojite vikend za dvoje na Tari

Danas najavljujemo još jednu nagradnu igru na sajtu. U pitanju je jedno besplatno noćenje u vili Bajka na Tari. Vila Bajka, koja se nalazi u Kaluđerskim barama, ima 4 zvezdice,  uređena je u modernom duhu ali je zadržala romantičnu, toplu atmosferu koju imaju planinske kuće brvnare. Ako  posetite ovu vilu, tu će vas dočekati posvećeni vlasnik Gradimir koji će se potruditi da vaš boravak bude što lepši i ugodniji.

Za čitaoca koji bude pobedio u nagradnoj igri, vlasnik Bajke je pripremio iznenađenje. Za jednu uplaćenu noć čitalac (ponuda važi za dvoje) će dobiti  jednu noć gratis (dakle jednu noć platite, druga vam je besplatna). Nagradu možete iskoristiti do kraja aprila.

Sve što je potrebno da uradite da biste se prijavili za učešće u nagradnoj igri je da lajkujete Facebook stranicu Plezir magazina i da ostavite komentar na ovom postu sa vašim imenom, facebook nalogom i e-mail adresom kako bismo mogli da vas kontaktiramo ukoliko osvojite nagradu.

Dobitnika ćemo kao i do sada izvući uz pomoć sajta random.org

Vila-Bajka-Tara-s5

Za mnoge s pravom nosi epitet najlepše planine na teritoriji republike Srbije.  Taru odlikuje umereno- kontinentalna planinska klima, što povoljno utiče na lečenje astme, bronhitisa  kao i na celokupno jačanje imunološkog sistema. Zahvaljujući svojim prirodnim odlikama Tara je proglašena nacionalnim parkom  1981. godine. Nudi niz uređenih ski, biciklističkih i i pešackih staza, sportskih terena, škola jahanja. Udaljena je od Beograda 180 km.

zaovine Tara

UPDATE: Nagradna igra je završena, izvučen je dobitnik. Nagradu je osvojio komentar pod brojem 13, Iva Pavlović. Čestitamo!

tara

Share