Osvojite vikend za dvoje na Srebrnom jezeru

Kao što smo obećali, mart je mesec poklona. Nakon završene nagradne igre u kojoj ste se igrali za vikend na Zlatiboru, od danas ćete imati prilike da u naredna tri dana učestvujete u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti vikend na Srebrnom jezeru za dve osobe.

Nagrada je vikend za dve osobe u vili Stević na Srebrnom jezeru. Osim udobnim smeštajem vila Stević se od ove godine može pohvaliti spa centrom koji obuhvata džakuzi, slanu sobu, saunu i masažu. Vila se nalazi na atraktivnoj lokaciji gde su smešteni brojni restorani i kafići. Obavezno ih posetite ako želite diskretan, romantičan vikend.

Da biste se prijavili za učešće u nagradnoj igri potrebno je da lajkujete Facebook stranicu Plezir magazina i da ostavite komentar na ovom postu sa vasim imenom, facebook nalogom i e-mail adresom kako bismo mogli da vas kontaktiramo ukoliko osvojite nagradu.

Dobitnika izvlačimo nasumično uz pomoć sajta random.org

5 11 Srebrno jezero Vila Stevic spa

Srebrno jezero je jezero na desnoj obali Dunava i predstavlja nekadašnji rečni rukavac koji je danas zatvoren dvema branama. U popodnevnim satima, kada sunce počinje da zalazi iza Karpata, sunčevi zraci se tako prelamaju da se čini da jezero ima srebrni odsjaj. Po tome je i dobilo ime Srebrno.

Idealno je za bavljenje sportom: veslanje, vožnju kajakom, kanuom, pedalinama U neposrednoj blizini nalazi se teren za mini golf i četiri teniska terena.

UPDATE: Nagradna igra je zavrsena. Dobitnica je Jelelena Stojmenovic. Cestitamo!

srebrno pobednik

Share