Once Upon a Time in Hollywood – kolekcija kupaćih kostima Brenda MO Swimwear

Reciklirani, eko i održivi materijali za duži vek trajanja.

Inspirisane kalifornijskim zalascima sunca, Milica Opačić i Nikolina Jungić početkom ove godine boravile su u Los Anđelesu, kako bi napravile editorijal za novu kolekciju za leto 2020 njihove linije kupaćih kostima – MO Swimswear. Pored činjenice da su mesecima tražile najkvalitetnije prirodne materijale, i da su pažljivo osmišljavale modele kupaćih kostima, uspele su da angažuju za ovu priliku američkog fotografa Sama Damsheka, stilistkinju Viktoriju Mouru i manekenku Julianu Herz, koja lice njihove najnovije kampanje „Once Upon A Time In Hollywood’’.

MO Swimwear se od samog početka izdvojio svojim kvalitetom krojeva, ali i materijala. U skladu sa svetskim modnim trendovima, gde se sve više dizajnera okreće prirodnim i održivim materijalima, zbog očuvanja životne sredine, MO Swimwear kolekcija za sezonu leto 2020 je urađena je od kako kažu, trenutno najkvalitetnijih materijala za kupaće kostime na tržištu, od poslednje generacije recikliranih materijala koji najmanje škode prirodi. Takođe, sve postave su izrađene od održivih, eko materijala. Vita dominira kolekcijom, koja spade u održive tkanine izrađene od econyla, a zahvaljujući inovativnoj konstrukciji, ovaj materijal je dvostruko otporniji na hlor, sunce i kreme za sunčanje, samim tim ima i duži vek trajanja. To je jako važno, s obzirom da su MO Swimwear kostimi dizajnirani da se lako uklope u različite stajlinge i to ne samo na plaži. Pored toga u MO Swimwear kolekciji za leto 2020 prisutna je i svetlucave španska likra, isprepletana finim tkaninama koje su održive.

Jednodelni i dvodelni, dizajnirani tako da odgovaraju različitim ženskim figurama, MO kupaći kostimi su minimalistički, bez suvišnih detalja, a paleta boja je u odnosu na prošlogodišnju i intenzivnija i bogatija. Čine je mahom tropske nijanse plave, roze, zelene, bebi plave, neon narandžasta i pink, azurne, bakarne i neizbežne nijanse crne i bele boje.

Pored jednobojnih, kolekcija MO Swimwear 2020 ima i nekoliko modela kupaćih kostima sa animal i floral printom. Ova kolekcija kreirana je za strastvene, odvažne i dinamične žene. Pored materijala, u cilju buđenja svesti i odgovornosti prema prirodi i pakovanje, deklaracije i nalepnice za MO Swimwear su urađeni od održivih materijala, kakav je bambusov papir.

Kampanju za MO Swimwear fotografisao je poznati holivudski fotograf Sam Damshek, a stajling je radila Victoria Moura.

MO Swimwear kupaće kostime možete naći u studiju Milice Opačić, MO Premiere u Dobračinoj 34, na Dorćolu i na sajtu moswimwear.com, kao i na Instagram stranici @mo.swimwear

Share