Objavljene prve fotografije koje je Žan-Pol Gude uradio za KENZO x H&M kampanju

H&M sa ponosom predstavlja prve fotografije KENZO x H&M kampanje koje je uradila legenda modne i muzičke fotografije Žan-Pol Gude, na kojima su Chance The Rapper, Iman i reperka Suboi.

objavljene-prve-fotografije-koje-je-zan-pol-gude-uradio-za-kenzo-x-hm-kampanju

U kampanji se pojavljuje sedam poznatih zvezda iz sveta mode, muzike, umetnosti i aktivizma, a Chance, Iman i Suboi su ambasadori kolekcije čije su fotografije prve otkrivene. Gude je za potrebe kampanje koristio svoj lični umetnički pečat – ručno pravljene kolaže, od isečenih i ponovo spojenih fotografija, čime je istakao bogatstvo i karakter kolekcije.

objavljene-prve-fotografije-koje-je-zan-pol-gude-uradio-za-kenzo-x-hm-kampanju2

objavljene-prve-fotografije-koje-je-zan-pol-gude-uradio-za-kenzo-x-hm-kampanju3

Zajedno sa prvim fotografijama kampanje, objavljena su i tri filma švedskog režisera Maksa Vitalija, sa intervjuima koje su dali Chance, Iman i Suboi. Cela KENZO x H&M kampanja, u kojoj se pojavljuju i svi ostali ambasadori kolekcije – Rozario Doson, Rjuići Sakamoto, Kloi Sevinji i Ickuahtl Martines, biće premijeno prikazana od 17. oktobra.

Kolekcija KENZO x H&M biće dostupna od 3. novembra u prodavnici u Knez Mihailovoj ulici, kao i u više od 250 H&M prodavnica širom sveta.

Share