Novo iz Nivee: losion bogat uljima sa mirisom pomorandže i uljem avokada

Ugodite svojim čulima i isprobajte novi NIVEA losion za telo bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada. Formulacija koju koža brzo upija obogaćena je prefinjenim mirisom pomorandžinih cvetova i negujućim uljima. Priuštite koži i svim čulima uživanje u mirisu cvetova pomorandže i dubinsku hidrataciju koja traje duže od 24 sata.

Hranjiva nega, prijatan miris i blistava koža – ulja za telo i proizvodi koji sadrže ulja trenutno su veoma popularni na tržištu. Objašnjenje za to je jednostavno: ljudi vole osećaj nege koji takvi proizvodi pružaju. S druge strane, mnogo njih ne koristi takve proizvode zbog masnog osećaja koji ostavljaju na koži i njihove spore apsorpcije. O tome sada ne morate da brinete, navode iz Nivee. Novi proizvod, Nivea losion sa mirisom pomorandžonog cveta i uljem avokada koji je najnoviji dodatak liniji NIVEA losiona bogatih uljem čija formulacija sa uljima koju koža brzo upija pruža prijatnu negu.

„Razvili smo laganu i jedinstvenu formulaciju jer smo želeli da predstavimo proizvod za negu koji koža brzo upija, a koji će goditi i telu i čulima“, objašnjava Sabin Šulc, menadžer laboratorije Odeljenja za razvoj NIVEA proizvoda za negu tela. „Na osnovu temeljnih istraživanja i aktuelnih trendova, pažljivo smo odabrali sastojke, dragocena ulja i jedinstveni miris cvetova pomorandže i napravili losion koji pruža koži dubinsku hidrataciju duže od 24 sata“, dodaje Sabin.

NIVEA losion bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada ima laganu formulaciju koju koža brzo upija. Formulacija intenzivno neguje normalnu i suvu kožu, čini je glatkom i blistavom, a njen prefinjen miris prija svim čulima. Ovaj miris je poznat po krepkim i slatkastim notama i asocira na svežinu, dobro raspoloženje i blagostanje. Dobija se od cvetova pomorandžinog drveta, poznatog i kao drvo gorke pomorandže, koje uglavnom raste u zapadnoj Indiji, istočnoj Africi i Himalajima. Gornje note NIVEA losiona za telo bogatog uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada sadrže kombinaciju mirisa sorbeta od limuna, sveže pomorandže i vodenog bambusa. Srce mirisa čini buke pomorandžinog cveta, senzualni neroli i bela magnolija, dok su donje note obogaćene mešavinom puderastih akorda i mirisa drveta kašmira i kreme od sandalovine.

Share