NIVEA Hyaluron Cellular Filler linija

NIVEA Cellular linija stimuliše ćelije kože i pospešuje proizvodnju hijaluronske kiseline i kolagena. Proizvodi iz ove linije sada imaju novi naziv i premijum pakovanje.

Tokom života, često ćemo se naći u situaciji kada je važno da se pokrenemo kako bismo ostvarili svoje ciljeve. Pokušavaćemo da uskladimo svoje obaveze tako da možemo da se bavimo poslom koji volimo, ali i da imamo vremena za svoje najbliže ili ćemo želeti da se bavimo sportom kako ljubav prema dobroj hrani ne bi ostavila posledice na naš izgled. Većina vas želi da pokaže emocije na svom licu, kao što su sreća, smeh, ljubav, pa čak i zabrinutost, ili da uživa u dodiru sunčevih zraka i snežnih pahulja – ali istovremeno želite da očuvate mladolikost i čvrstinu kože i sprečite pojavu bora i finih linija linija ili gubitak sjaja i volumena.

Žene širom sveta imaju poverenje u stručno znanje i iskustvo u oblasti nege protiv starenja kože dugo više od 100 godina. NIVEA kao stručnjak za negu zna da koža kod žena ima različite potrebe u različitim životnim dobima, kao i kakva nega joj najviše odgovara. NIVEA sprovodi kontinuirana istraživanja, unapređujući i postojeće proizvode. U skladu sa tim, linija Cellular Anti-Age unapređena je u NIVEA Hyaluron Cellular Filler liniju, koja aktivira snagu ćelija same kože kako biste imali mladalačku i blistavu kožu kakvu želite. Ovi proizvodi sada su dostupni u novom, premijum pakovanju!

NIVEA Hyaluron Cellular Filler linija pomaže ženama da se osećaju samouvereno u svojoj koži, a koži pomaže tako što pospešuje proizvodnju hijaluronske kiseline i kolagena u njenim ćelijama. Rezultat: mladalački izgled kože zahvaljujući poboljšanoj ćelijskoj aktivnosti koja, između ostalog, smanjuje bore i primetno učvršćuje kožu – koža je podmlađena i zategnuta. Proizvodi iz ove linije sada imaju premijum pakovanje čiji dizajn odgovara njihovim naprednim formulacijama. Pakovanje izgleda moderno, sa dobro uklopljenim elementima. Dizajn ima tehnički, odnosno naučni karakter i prenosi poruku o stručnosti i inovaciji. Pored toga, mreža ćelija koja se nalazi na celom pakovanju ukazuje na dubinsko dejstvo proizvoda. 

NOVO: NIVEA Hyaluron Cellular 7 Day koncentrovani tretman

U okviru ove linije, NIVEA predstavlja i inovativni proizvod: novi NIVEA Hyaluron Cellular 7 Day koncentrovani tretman, koji sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline u celoj NIVEA Hyaluron Cellular Filler liniji. Tretman stimuliše ćelije kože da proizvode sopstveni hijaluron i kolagen i ima dubinsko dejstvo. Ovu laganu formulaciju je najbolje naneti ujutru i uveče pre NIVEA Hyaluron Cellular Filler dnevne, odnosno noćne nege. Ampula sadrži dovoljnu količinu tretmana za jednu nedelju, a da biste postigli najbolje rezultate, preporučuje se da 7 Day koncentrovani tretman koristite jednom mesečno. Rezultat: koža je hidrirana, a ćelijskom stimulacijom pospešena je proizvodnja hijalurona i kolagena – jer prirodni hijaluron je i najbolji!

Pitanja za stručnjaka: Dr. Svenja Molgard, menadžer laboratorije za razvoj formulacija za NIVEA negu lica u Odeljenju za istraživanje i razvoj kompanije Beiersdorf AG

Šta je tako posebno u vezi sa NIVEA Hyaluron Cellular Filler linijom?

„Veliki broj krema protiv starenja kože ima trenutno, vidljivo dejstvo na koži. Međutim, one često deluju samo na površinskom sloju i ne daju trajne rezultate. NIVEA Hyaluron Cellular Filler je prva linija protiv starenja kože koja pomaže koži tako što stimuliše njene ćelije da proizvode sopstvenu hijaluronsku kiselinu i kolagen, što su pokazali in vitro testovi na rekonstruisanom modelu kože. Koža tretirana aktivnim Cellular sastojcima upoređena je sa netretiranom kožom, čime je dokazana efikasnost sastojaka. Ovi rezultati su sjajni jer znamo da je prirodni hijaluron najbolji.”

Zašto ste promenili naziv NIVEA Cellular Anti-Age u Hyaluron Cellular Filler?

„NIVEA Cellular Anti-Age se pokazala kao veoma efikasna linija koja podmlađuje kožu! Međutim, shvatili smo da njen naziv ne odražava ono po čemu je ova linija posebna, a to je njeno trenutno dejstvo koje stimuliše ćelije u samoj koži. Zato smo promenili naziv u Hyaluron Cellular Filler.“

Zašto ste promenili dizajn pakovanja?

„Želeli smo da istaknemo jedinstvenu prednost aktivacije ćelija i na samom pakovanju proizvoda. Naš cilj je bio da osmislimo dizajn koji će dodati vrednost proizvodu i dodatno zainteresovati potrošače za njega, a da istovremeno ukažemo na stručno i naučno iskustvo u oblasti nege kože dugo 100 godina. Zaista smo ponosni na novo pakovanje! Smatramo da u potpunosti odražava stručnost i inovaciju. Pored toga, mreža ćelija koja se vidi na celom pakovanju predstavlja dubinsko dejstvo proizvoda, a pregledniji dizajn omogućava potrošačima da lakše pronađu proizvod koji im odgovara.“

Šta je posebno u vezi sa NIVEA Hyaluron Cellular 7 Day koncentrovanim tretmanom?**

„Veliki broj žena voli da pruži svojoj koži malo dodatne nege. Koža obično izgleda mnogo bolje nakon toga: specijalni tretmani imaju efikasno dejstvo protiv starenja kože, ali često isušuju kožu i ne snabdevaju je dovoljnom količinom vlage. Novi NIVEA Hyaluron Cellular 7 Day koncentrovani tretman obezbeđuje koži potrebnu hidrataciju. Snabdeva kožu hijaluronom, ali istovremeno, stimuliše ćelije kože*, odnosno, pospešuje proizvodnju hijalurona i kolagena, kako bi koža trenutno izgledala bolje. Formulacija NIVEA Hyaluron Cellular 7 Day koncentrovanog tretmana sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline u celoj Hyaluron Cellular liniji. Ampula sadrži potrebnu količinu za 7 dana, a da biste postigli najbolje rezultate, tretman treba ponoviti jednom mesečno.“

* Testirano na ćelijama kože.

Share