Naš fotograf Đorđe Bukvić na izložbi u Parizu

Sa Đorđem Bukvićem smo vas upoznali kada je on bio na samom početku karijere i lepo smo vam rekli da obratite pažnju na ovog momka. Od tada Plezir je objavio nekoliko njegovih modnih editorijala. Ovde, ovde, ovde i ovde. Uspešne saradnje, novi poslovni poduhvati i poznanstva samo su se nizali od tog trenutka. Najnovija u nizu lepih vesti koje su obradovale ovog mladog fotografa je vest da će njegova fotografija biti prikazana na velikoj izložbi fotografija u Luvru u Parizu.

Nas--fotograf-Djordje-Bukvic-na-izlozbi-u-Parizu2

Velika izložba je održana i Đorđe je imao priliku da stane rame uz rame sa velikim fotografima iz čitavog sveta, a fotografija koju je tom prilikom prikazao će ući u knjigu koju pripremaju predstavnici američke kompanije See.MeWilliam Etundi i Mandi W.

Izložba je otvorena 13. Jula je u Parizu, u Luvru. Organizator izložbe je američka kompanije See.Me. Izlagalo je oko 100 umetnika iz čitavog sveta, i to ne samo fotografi, vec i slikari, graficki dizajneri, itd. Fotografija Đorđa Bukvića je izlagana u selekciji modne fotografije.

Nas--fotograf-Djordje-Bukvic-na-izlozbi-u-Parizu

Za zvanice je priređen svečani koktel koji je protekao u odličnoj atmosferi.

“Ovo za mene predstavlja zaista veliki uspeh, i ne mogu biti ponosniji. Pričinjena mi je ogromna čast. Zahvalio bih se porodici, prijateljima i sjajnim saradnicima na podršci, divnoj energiji i entuzijazmu koji su delili sa mnom.” poručio je Đorđe Bukvić.

Share