#Mysweetharmony

Nina i ja smo dan započele degustacijom fantastičnih sladoleda iz HomeMade Company. HomeMade je uglavnom sinonim za ukusne kolače i torte međutim njihova selekcija sladoleda nas je obe prijatno iznenadila. Ukoliko već niste, ne propustite da testirate neke nove ali i provereno dobre, “stare” ukuse. Nas je oduševila kombinacija tamne čokolade i mohita, koji je samo za 18+ 😉

mysweetharmony2

Tu su izmeđuostalog bogata vanila, mlečna čokolada, pistaći, sladoled sa čokoladnim kremom, voćni ukusi i odabrana selekcija organskih, zdravih sladoleda poput banane i jagode.

mysweetharmony5

Kako nas narednih dana očekuju topli dani koji pozivaju na uživanje u sladoledu, HomeMade vas izaziva da u narednih 10 dana fotografišete vaše porcije ili kornete HomeMade sladoleda i na društvenim mrežama ih podelite sa #mysweetharmony, što je ovosezonski moto kompanije.

Zabavite se, zasladite i podelite svoje uživanje u sladoledu, a fotografije koje budu ušle u najuži izbor će biti šerovane putem oficijalnog HomeMade Company instagrama. Nagrađena slika, odnosno autor dobija 12 lopatica sladoleda koje može podeliti sa društvom ili ih ljubomorno sačuvati za sebe (iskušenje, iskušenje). Svoju nagradu preuzimate u Coffee Room-u na Topličinom vencu. Označite i #plezir ukoliko želite da budete uključeni u naš kolaž.

mysweetharmony6

mysweetharmony8

Foto: Nina Simonović

Share