Multifunkcionalna TV polica made in Serbia

Sa Nemanjom Kiso smo vas već upoznali ovde. Nemanja nastavlja u pravcu praktičnog, multifunkcionalnog dizajna pa je nedavno kreirao multifunkcionalnu TV policu, još jedan komad u njegovoj rastućoj porodici komadnog nameštaja.

tv-polica
Nakon uspešne promociije multifunkcionalne sofe, na red je došao još jedan neizostavni deo većine dnevnih boravaka,TV polica.
multifunkcionalna-sofa.3
Kao što joj ime kaže, polica ne mora biti isključivo namenjena za TV, ukoliko ne želite televizor u dnevnoj sobi možete na to mesto staviti gramofon, radio ili šta već poželite. Praktičnost, funkcionalnost, minimalizam sve ovo su direktne asocijacije na Nemanjin dizajn.
tv-polica-2
Dizajn komode je futuristički, karakterišu ga oštre linije i minimalizam. Ono što je bilo ključno prilikom kreiranja ovog komada je  funkcionalnost. Dakle, komoda se može koristiti za različite namene, ali i urazličitim prostorima pa se podjednako dobro može uklopiti u stambeno-poslovne jedninice, hotele, restorane..
tv-polica-3
Ova komoda se može  izraditi od raznih pločastih materijala (sirova iverica-furnir,univer,medijapan), što na kraju određuje cenu komada. Visina komode iznosi od 80-85cm, a širina od 120-130cm.
tv-polica-4
Ova futuristička TV polica je zaštićena autorskim pravima. Ostaje nam da vidimo kakva iznenađenja na polju neobičnog dizajna nam Nemanja Kiso još priprema.
Share