MODNA REVIJA PLATANA i revija “Between Magic Woods”

U četvrtak i petak, 11. i 12. аvgusta, jedna ulica u Nišu biće sjajno mesto da se lepo provedete. Niški kreativci učiniće da Balkanska ulica dobije magičan izgled ta dva dana.

MODNA-REVIJA-PLATANA-i-revija-Between-Magic-Woods

Za prvi dan, četvrtak, 11. avgusta od 10h najavljena je jedinstvena akcija oslikavanja stabala platana u Balkanskoj ulici. Ovaj zanimljiv projekat vodi Jelena Dimitrijević, sa većom grupom mladih kreativnih dizajnerki tekstila. Cilj akcije je da se ulepša ulica i da nam dizajneri tekstila pokažu nekoliko tehnika oslikavanja. Svaka učesnica će direktno na drvetu oslikavati i stvarati svoju kreaciju koju će drvo poneti. Inspiracija za oslikavanje su muzika i film.

Učesnice MODNE REVIJE PLATANA su:
Jelena Dimitrijević, Milica Dimtrijević, Milica Kitanović, Anita Sadiković, Jana Petrović, Petra Nikolić, Dina Blagojević, Aleksandra Antić i Ema Ristić.

Jedno drvo biće slobodno za oslikavanje, pa će svi posetioci moći da učestvuju u akciji.

Drugi dan, petak, 12. avgust od 18h, rezervisan je za revije učesnica akcije oslikavanja platana. “Between Magic Woods” je prigodan naziv revija jer će se to sve dešavati upravo između oslikanih magičnih stabala. Muzička pratnja biće kvartet omladinske filharmonije.

Revije koje će Nišlije moći da pogledaju su:
-Revija Jelene Dimtrijević
-Revija Anite Sadiković, Petre Nikolić, Milice Kitanović, Jane Petrović i Dine Blagojević.

Zahvaljujući Fondaciji “Za lepši Niš” i Turističkoj Organizaciji Niša, Balkanska ulica u ova dva dana biće puna kreativne enrgije.

Share