Moda za kuću od 7-20 decembra u KC Grad

Sinoć je u Velikoj galeriji KC Grad otvorena Moda za poneti Home edition. Raznovrsna ponuda unikatnih predmeta i sitnica pravi je raj za ljubitelje handmade i dizajnerskih komada.

Moda za kuću od 7-20 decembra u KC Grad

I ove godine očekuje vas izložba na kojoj će se predstaviti dobro poznati, ali i neki do sada nepoznati kreativni dizajneri i majstori iz sfere enterijera, nameštaja, ali i još po nečega prikladnog za poklone, jer decembar je mesec prazničnog šopinga.

Moda za kuću od 7-20 decembra u KC Grad 2

Moda za kuću od 7-20 decembra u KC Grad 6

Reciklaža kao i uvek predstavlja naš izbor jer ne samo da je u pitanju interesantan dizajn već se i vodi računa o životnoj sredini. Pored osvetljenja imaćemo u ponudi nezaobilazni nameštaj, što reciklirani što novi, ali i dosta kućnog tekstila, kućne dekoracije, malo nakita, novogodišnjih ukrasa, dečjih stvari i drugih ideja za poklone. Sigurni smo da ćete uspeti da pronađete nešto za sebe ili da se inspirišete i poklonite neserijske proizvode svojim prijateljima za praznike.” najavljuju organizatori Mode za kuću.

Moda za kuću od 7-20 decembra u KC Grad 3

Moda za kuću od 7-20 decembra u KC Grad 5

Posetite KC Grad do 20. decembra i uverite se i sami. Preko dvadeset izlagača koji učestvuju na izložbi čine ponudu raznovrsnom i veoma zanimljivom: Ivana Josipović Škikenage lutkice, Vladislava Đorđević i Snežana Ivanovski TikveLampe, Serendipity Studio novogodišnji ukrasi, Dragan Dobrac nameštaj i dekoracija, Mamaya broševi i ukrasni papir, Atelje Mali vrt, keramika, Snežana Milenković daske od plemenitih vrsta drveta, Dve stolice majstorice nameštaj, Nebojša Mihajlović nameštaj, Biljana Topalović nakit, M design Milica Petrović kućni tekstil i nameštaj, Sklop reciklirane lampe, Rename Nikolina Kostur kućna dekoracija, Minoo Ana-Marija Ilić nameštaj, Jelena Ranđelović keramika, Slađana Marinković kućni tekstil, La Mia Casa Jelena Rogić dekoracija, Gold Supernova osvetljenje, Hanging Dejan Paunović osvetljenje, Branko Gavrić – Cutart, Sara Dević osvetljenje, Clean Cookies Irena Uzelac ručno rađeni sapuni, Miodrag Đorđević osvetljenje i Milena Bugarski keramika.

Moda za kuću od 7-20 decembra u KC Grad 4

Moda za kuću od 7-20 decembra u KC Grad 8

Share