MilaStArtDesign dizajn za kreativne individualce

MilaStArtDesign povezuje umetnost i dizajn, objedinjuje mnoštvo ideja i iskustva kroz jedinstvene komade koje karakteriše prepoznatljiv stil.

milastartdesign4
Koncept ovog mladog, domaćeg brenda zasniva se na insistiranju na kvalitetu i unikatnosti. Stoga, autorka pravi male serije proizvoda nadahnute trenutnom inspiracijom, što kupcima pruža potvrdu da će imati ekskluzivan i unikatan komad. Osim toga, autorka je vrlo otvorena za saradnju i nesebično deljenje znanja i iskustva i umrežavanje sa drugim kreativcima u cilju promocije jedinstvenog životnog stila i filozofije brenda koji slavi unikatnost i želi da prikaže bogatstvo kreativnosti i talenta koji dolaze iz Srbije.
milastartdesign2
milastartdesign
Među Milinim komadima se mogu naći nakit i predmeti za uređenje kuće, a njena želja da stalno eksperimentiše sa novim materijalima i elementima čini prostor za igru i stvaranje stalno otvorenim i spremnim da se ponuda proširi.
milastartdesign7
Mila i Plezir magazin su pripremili mnogo toga interesantnog u narednih nekoliko meseci, a autorka je odlučila da svima poželi dobrodošlicu na njenu stranicu i obraduje nekoga od vas interesantnom, unikatnom ogrlicom. Kako bi svi imali podjednake šanse organizovaćemo nagradnu igru u koju možete da se uključite u narednih 7 dana (do 11.11.).
Kako biste učestvovali potrebno je:
1. Da lajkujete stranicu Plezir magazina
2. Da lajkujete stranicu MilaStArtDesign
3. Ostavite komentar sa vašim imenom, fb nalogom i mejl adresom radi kontakta
Pobednika biramo nasumično uz pomoć sajta Random.org
milastartdesign5
milastartdesign8

Linkovi na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram

Radnje u kojima se trenutno nalaze komadi:

BROTHERs NO SISTERs STORE @ BELGRADE DESIGN DISTRICT (Cumicevo Sokace Lok. 16, Belgrade Serbia)

KOLABS fashion shop (Svetogorska 37. Beograd, Srbija)

UPDATE:Nagradna igra je završena, hvala svima na učešću, a izvučena dobitnica ogrlice je Ana Tešić.

Share