Mandragora parfemi, nova kolekcija i poklon

O Mandragori i njenom mirisnom carstvu smo već pisali i upoznali vas u ovom intervjuu. Nataša, kreator ovih divnih mirisa je ove jeseni bila vredna i svojoj maloj manufakturi dodala nekoliko novih mirisa. Ona je odlučila da se vrati jednostavnosti i kupcima unikatnih mirisa ponudi jednu basic liniju. Za sve one neodlučne, ukoliko želite da se sada po prvi put upoznate sa handmade parfemima, izbor je daleko olakšan, a basic kolekcija je izvrsna za “probijanje leda”. A kada budete omirisali ovu magiju u bočici, sigurni smo da će vam se otvoriti apetit i da ćete poželeti da testirate i druge, složenije mirisne kompozicije.

Mandragora-parfemi,-nova-kolekcija-i-poklon-za-citaoce2

Kolekciju basic čine sledeće mirisne kombinacije – Ruža i Vetiver, Ruža i Jasmin, Jorgovan i Vanila, Neroli i Mandarina, Sandalovina i Amiris. 

Kako nam se bliže praznici, Nataša je poželela da nekog od naših čitalaca obraduje jednim svojim parfemom. Parfem koji se poklanja ovog puta, zove se Sandalwood & Amyris, a to su mu i note.

Mandragora-parfemi,-nova-kolekcija-i-poklon-za-citaoce

Organizovaćemo nagradnu igricu, a pravila učešća su sledeća: potrebno je da lajkujete Mandragorinu stranicu na Fejsbuku, da ostavite ovde vaš komentar sa imenom i mejl adresom (kako bismo mogli da vas kontaktiramo) i da podelite ovu objavu putem društvene mreže po izboru (Facebook, Twitter, Google +). Igramo se 5 dana (do 22. decembra), a u odabiru pobednika će nam pomoći sajt Random.org. Srećno!

Update

Nagradna igra je zavrsena, a parfem Sandalwood & Amyris osvojio je naš čitalac koji je ostavio komentar pod brojem 9, Siniša Banda. Čestitamo!

Share