Little Wonder predstavio lookbook za kolekciju Sodier of Love

Dizajnerka nakita Little WonderSelma Štrkljević Mravak predstavila je novu kolekciju „Soldier of Love“ kroz sanjivi lookbook za koji je zaslužna fotografkinja i grafička dizajnerka Alma Štrkljević.

Kolekcija se sastoji od ogrlica, minđuša i narukvica izrađenih od ručno rezanog i galvaniziranog mesinga, rečnog bisera i oniksa. Svaki komad nakita izrađen je ručno.

Ogrlice „Soldier of Love“, minđuše i ogrlice „Interrupted Circle“ su inspirirani kompleksnošću života koji živimo i svim njegovim nesavršenostima. Beli barokni rečni biser suprostavljen je crnom oniksu, pravilan krug je prekinut i narušen pukotinom jer ništa nije savršeno.

Vojničke pločice bez imena i medene perle koje podsećaju na metke evociraju činjenicu da je život prožet manjim i većim borbama koje svakodnevno proživljavamo.

 

Statement minđuše „Interrupted Circle“ su zanimljive i zbog toga što se privezak od mesinga može jednostavno odvojiti od ringa minđuše pa se mogu nositi i odvojeno kao alke, a privezak se može provući kroz tanki lanac.

Multifunkcionalnost u nakitu jedna je od bitnih karakteristika brenda Little Wonder koja je vidljiva i u ovoj kolekciji.

Kolekcija će uskoro biti dostupna na webshopu Designer Stora Krug i na prodajnim mestima Take me Home u Zagrebu, Prostor u Rovinju, LuluandBrands u Šibeniku i Splitu, Croatia in a Box u Rijeci i u Jevremovoj 25 u Beogradu.

Share