Little blue dress – revija humanitarnog karaktera

Nova kolekcija jednog od naših najpriznatijih modnih dizajnera, Igora Todorovića, koja nosi naziv „Little blue dress“ izazvala je oduševljenje kod pripadnica lepšeg pola koje su imale prilike da je vide u Skupštini grada Beograda.

Kreator, čije modele nose brojne slavne dame od stila, ovoga puta spojio je lepo i korisno i odevne komade u kojima dominiraju sve nijanse plave boje prezentovao je u sklopu humanitarne misije koja je ima za cilj da pomogne inicijativu „Pobedi za decu prihvatilišta“.

Pomoć za najugroženije generacije od 7 do 17 godina kojima je neophodan novi i veći dom, prisutni su mogli da uplate na licu mesta kupovnom limitirane serije svilenih marama koju je u saradnji sa Ateljeom Igor Todorović pripremila i poklonila kompanija „Maruška“. Kolekcija koja je inspirisana idejom dizajnera da se izradi mala plava haljina koja će biti dostojna naslednica ikonografske male crne haljine, sjajno se uklopila uz najfinija vina vinarije „Tikveš“ Merlot Special Selection

Little-blue-dress---revija-humanitarnog-karaktera

O Vinariji Tikveš

Osnovana je davne 1885. godine, kao porodična vinarija, da bi danas bila jedna od vodećih vinarija u regionu. Prepoznatljiv „Tikveš“ potpis predstavlja umešnost kombinovanja lokalnih i internacionalnih sorti grožđa, sa ciljem kreiranja unikatnog vina sa neponovljivim ukusom. Od 2003.godine do danas je uloženo blizu 30 miliona evra, pre svega u tehnološko prestrukturiranje i modernizaciju opreme, razvoj brenda, čime je stvorena jedna od najmodernijih vinarija u regionu. U Tikvešu se najsavremenijim metodama u proseku proizvede oko 20 miliona litara vina godišnje. Tikveš ima dugačak portfolio proizvoda, pa ljubitelji mogu da biraju više od 40 vrsta vina u različitim segmentima.

Share