LISCA praznične radosti – pokloni za čitaoce

Vreme darivanja je tu, stoga svi tražimo ideje šta da poklonimo voljenim osobama. Donji veš je uvek lep poklon. U Liscinoj prazničnoj ponudi ćete naći simpatične crvene gaćice za nju i za njega. Slatke ženske gaćice Santa, Cheek by Lisca i muške bokserice Rudolf, Lisca Men su ukrašene nestašnim novogodišnjim motivima. Idealan poklon! I ne zaboravite: tokom novogodišnje noći nosite crveni donji veš, jer donosi sreću! Osim toga crvena boja je boja ljubavi i strasti.

lisca-praznicne-radosti-pokloni-za-citaoce4

lisca-praznicne-radosti-pokloni-za-citaoce

Prednovogodišnji period je vreme blistavih iznenađenja, kada se smo hrabriji – poklonite dragoj osobi smeo donji veš i dočarajte magiju pažljivo izabranim modelom donjeg veša iz linije Lisca Selection. Lep poklon je svakako i udobna i mekana pidžama, koja će vas slatkim motivima i romantičnim izgledom odvesti u udobnost prijatnih noći i sladak san. Lisca se pobrinula i za nju i za njega.

POKLONI ZA VAS

lisca-praznicne-radosti-pokloni-za-citaoce3

Plezir u dogovoru sa Liscom poklanja dva praznična paketa za nju i njega u kome se kriju gaćice u crvenoj boji sa prazničnim motivima Deda Mraza i Rudolfa. Sve što je potrebno da uradite da biste se prijavili je da zapratite instagram nalog LISCA, ostavite ovde vaš komentar i podelite objavu putem društvene mreže po vašem izboru (Facebook, Twitter, Gooogle +). Igramo se 7 dana nakon kojih će pobednike odlučiti Random.org. Srećno!

Update

Nagradna igra je završena, a Lisca poklon pakete su osvojili čitaoci koji su ostavili komentare pod brojem 6. – Nataša Lazukić i 63. – Časlav Kopicl. Čestitamo!

Share