Knjiga na poklon: Vizuelna inteligencija Ejmi E. Herman

Impresivan vodič za razvijanje inteligencije na osnovu opažanja, koja se po mišljenju autorke može najbolje razviti analizom slika o kojima se već dosta zna.

  • Knjiga koja menja vaš pogled na svet.
  • Izoštrite opažanje, unapredite razmišljanje
  • Saznajte: Kako posmatranje Moneovih ili Brojgelovih slika povećava kapacitet vašeg intelekta? Kada odlučimo da na svet gledamo drugačije, kritički, biramo da budemo izuzetni.
  • Autorka podučava Veštini percepcije agente FBI-ja, policajce, lidere u finansijama, lekare u urgentnom centru…

Sadržaj

Izuzetan vodič koji nam omogućava da vidimo jasnije i komuniciramo bolje, zasnovan na originalnom kursu koji pohađaju pripadnici specijalnih jedinica, lekari, policajci, biznismeni ali i ljudi drugih profesija. Učeći kako da pažljivo posmatraju i tumače slike starih majstora, autorka pomaže čitaocima da razviju svoju vizuelnu inteligenciju, da prizovu set veština koje svi posedujemo, ali samo neki od nas znaju da ih upotrebe.

Njene lekcije, koje funkcionišu u praksi, pretočene u ovu knjigu bogatu ilustracijama u boji, otkrivaju mnogo više od fizičkih objekata, koje ste možda propustili da primetite na jednoj slici. One vam daju uputstva kako da prepoznate mogućnosti, talente, prilike, ali i opasnosti koje vas okružuju svakog dana.

Bilo da želite da budete efikasniji na poslu, ljubazniji prema svojim najdražima ili da uspešnije odgovarate na mogućnosti ili pretnje koje nas okružuju, ova knjiga će vam pokazati kako da uočite ono što vam je najbitnije i da to shvatite jasnije nego ikada ranije.

Knjiga na poklon

Knjigu Vizuelna inteligencija možete osvojiti u našoj igrici koja će trajati narednih 7 dana. Ovog puta se igramo na instagramu. Za više informacija i prijavu zapratite Plezir na instagramu.

 

 

Prethodno objavljeni naslovi

Prvi put na srpskom jeziku.

 

O autoru

Ejmi E. Herman je razvila i uspešno sprovodi program Vizuelne percepcije, koristeći analizu umetničkih dela za poboljšanje percepcije i komunikacije. Ovu njenu metodu koriste mnoge zvanične institucije, uključujući policiju Njujorka, FBI i Ministarstvo odbrane, ali i lideri u obrazovanju, finansijama i politici. Ejmi je magistar istorije umetnosti i živi u Njujorku

Share