Knjiga na poklon: TRANSFIXA Svetlana Ivanović

Snažna motivaciona knjiga. Neverovatno iskustvo i svedočanstvo o jednom vremenu i grupi mladih koji se, nakon snova i zanosa detinjstva, upliću u svet narkomanije.

Sadržaj

Odrastala je okružena ljubavlju, bila srećna i zaštićena devojčica. A onda se nešto dogodilo. I počela je da se drogira. Njen dečko, njeno društvo – svi su bili na heroinu. Zašto? Ova knjiga njen je odgovor na to pitanje.

Potresna slika jedne mladosti, verodostojna priča o dekadenciji osamdesetih, o odrastanju uz Ramonse i Paklenu pomorandžu, o panku kao bekstvu, o pogubnoj artikulaciji buntovništva i otuđenosti. U isto vreme i priča o nadi, o spasu koji se ukazuje u najneočekivanijim trenucima i oblicima, kao i ceni koja se mora platiti na putu iz pakla.

Krajnje realistična, ubedljiva i snažna ispovest psihoterapeutkinje Svetlane Ivanović, nekadašnje heroinske zavisnice, danas majke troje dece, koja je svoj profesionalni život posvetila izbavljenju mladih iz lavirinta u kojem su se izgubili.

 Drugi o knjizi

„Kad pročitate ovu knjigu, osim životne snage koju će vam dati, ispuniće vas jakom željom da je poklonite svakome ko u teškom času traga za nadahnućem.“

Nik Vujičić

„Izuzetna motivaciona knjiga koja uzbudljivom naracijom i suptilnim psihološkim porukama ukazuje mladim ljudima kako da postanu životni pobednici, da zrelo sagledaju svoje probleme, preuzmu odgovornost i usmere se na konstruktivnu akciju.“ Dr Zoran Milivojević, psihoterapeut

O autorki

Svetlana Ivanović, rođena 1967. godine u Novom Sadu. Diplomirani teolog (Evanđeoski teološki fakultet, 1991. Osijek). Certifikovana za vođenje i rad u programima rehabilitacije zavisnika od strane Teen Challenge International Leadership Training Institut Portugal (Mount Hope, 2000, Lisabon). Transakcioni savetnik (Trening Transakcione analitičke psihoterapije i savetovanja, 2007, Novi Sad). Zajedno sa svojim suprugom Sašom, osnivač je i direktor organizacije Raskršće, prvog rehabilitacionog programa za zavisnike u Srbiji, koji i danas uspešno vodi. Majka je troje dece. Kontakt sa autorom: svetlanaiv@neobee.net

Knjiga na poklon

Knjigu Transfixa možete osvojiti u našoj igrici koja će trajati narednih 7 dana. Potrebno je da nas zapratite na Instagramu i ostavite komentar na sajtu ispod ove objave i podelite objavu putem društvene mreže po izboru (Facebook, Twitter, Google+). Pobednika ćemo izabrati nasumično uz pomoć sajta Random.org. Srećno svima.

Update

Nagradna igra je završena, a knjigu Transfixa je osvojila čitateljka koja je ostavila komentar pod rednim brojem 2 – Mama M. Čestitamo.

Share