Knjiga na poklon: NAŠMINKANA ZA 10 MINUTA Borisa Entrupa

Detaljna uputstva za 50 načina šminkanja, od svežeg i prirodnog do izgleda sa modne piste. Isprobajte različite kombinacije, eksperimentišite, budite u centru pažnje i, što je najvažnije, dobro se zabavite!

  • Saveti i trikovi u vezi sa šminkanjem, detaljna uputstva, fotografije
  • 50 stilova koji će vas podstaći da eksperimentišete i navesti vas da otkrijete svoj stil.
  • Knjiga sadrži sve: od nege kože, kozmetičkih proizvoda, osnovnih tehnika do saveta za svako životno doba.
  • Svaki stil šminkanja predstavljen je na slikama pre i posle, korak po korak, da biste i sami mogli savršeno da ga primenite.
  • Uz sve to u knjizi ćete naći i mnoštvo profesionalnih saveta, trikova i tehnika pomoću kojih ćete uvek moći savršeno da istaknete svoje prirodne prednosti.

Knjiga-na-poklon-NASMINKANA-ZA-10-MINUTA-Borisa-Entrupa

 O autoru

Stalni umetnički šminker nemačke televizijske serije Top model, Boris je poznat po svojoj strastvenosti, kreativnosti i uticaju. Osim što dugo radi za televiziju i časopise, ekskluzivni je umetnički šminker firme Maybelline Jade. Među njegovim ličnim klijentima su svetski poznate manekenke i slavne ličnosti, a poznat je i po svojoj umešnosti u prilagođavanju profesionalnog načina šminkanja za svakodnevni izgled.

DK

Dorling Kindersley (DK) je multinacionalna izdavačka kuća specijalizovana za ilustrovane knjige za decu i odrasle. Osnovana je 1974. i objavljuje knjige u raznim žanrovima: turistički vodiči (Eyewitness Travel Guides), umetnost i zanati, biznis, istorija, kuvari, baštovanstvo, zdravlje i fitnes, roditeljstvo, nauka, kao i knjige za decu.

Laguna je već objavila nekoliko fantastičnih naslova ove važne izdavačke kuće: Mitovi i legende, Veliki kuvar, Kako da uzgajate sve i svašta, Psi, Mačke, 1000 izuma i otkrića, Dodirni i oseti.

Knjiga na poklon

Kao što smo vas već navikli, naša stalna rubrika “knjiga na poklon” nekoliko puta mesečno donosi vam naslove iz Lagune po našem izboru koje zatim poklanjamo našim čitaocima. Tako je i danas. Knjigu “Našminkana za 10 minuta” možete osvojiti tako što ćete ostaviti komentar nakon teksta u kome ćete napisati nešto o vašoj bjuti rutini ukoliko se šminkate ili zašto želite ovu knjigu ukoliko se ne šminkate. Ne zaboravite da nam ostavite kontakt mejl kako bismo mogli da vas kontaktiramo. Nagradna igra traje 7 dana ( do 19. juna). Srećno!

Update:

Nagradna igra je zavrsena i dobitnik je izvučen. Čitalac koji je ostavio komentar pod brojem 8, Filip je dobitnik knjige Našminkana za 10 minuta. Čestitamo!

Share