Knjiga na poklon: Mala pekara na obali Dženi Kolgan

Upoznali smo Rouzi Hopkins (iz Rouzine prodavnice slatkiša) i Isi Rendal (iz Kapkejk kafea). Ovoga puta nam Dženi Kolgan predstavlja junakinju Poli Voterford, koja nakon neuspešne veze odlazi u Kornvol, otvara malu pekaru i započinje novi život.

Knjiga-na-poklon-Mala-pekara-na-obali-Dzeni-Kolgan

Sadržaj

Poli Voterford je upravo okončala lošu ljubavnu vezu. Pošto nije u mogućnosti da i dalje iznajmljuje stan u kojem su zajedno živeli, odlučuje da se odseli kilometrima daleko, u malo uspavano letovalište na obali mora u Kornvolu. Smeštaj pronalazi iznad napuštene radnjice.

Ne bi li sebi skrenula misli sa problema koji je prate, Poli se okreće svom omiljenom hobiju: pečenju hleba. Ali zabava kojom je mislila da prekrati vikend ubrzo prerasta u njenu strast. Dok svoje emocije prazni meseći i gnječeći testo, vekne joj bivaju sve bolje i bolje. Poli će uskoro početi da čini čuda dodajući u peciva razne oraščiće i semenje, čokoladu i med – koji joj donosi veoma zgodni lokalni pčelar…

Mala pekara na obali, zamešana sa mnogo smeha, osećanja i nekoliko odličnih recepata, priča nam o ženi koja će otkriti novi početak tamo gde mu se najmanje nadala.

Drugi o knjizi

„Čarobno slatka mešavina topline, dosetki i neodoljivih poslastica iz detinjstva.“ Candis

„Kao da slušate najbolju drugaricu dok pijuckate vino i razmenjujete najnovije tračeve – zabavno, dramatično i često urnebesno smešno.“ Daily Record

O autorki

Dženi Kolgan je rođena 1972. godine u Škotskoj. Diplomirala je na Edinburškom univerzitetu. Radila je šest godina u zdravstvenoj službi. Napisala je više od deset romana koji su doživeli veliki uspeh u Britaniji. Udata je i ima troje dece. Živi u Londonu i u Francuskoj.

Knjiga na poklon

Knjigu Mala pekara na obali možete osvojiti u našoj igrici koja će trajati narednih 7 dana. Potrebno je da ostavite komentar na sajtu ispod ove objave i podelite ovu objavu putem društvene mreže po izboru (Facebook, Twitter, Google +). Pobednika ćemo izabrati nasumično uz pomoć sajta Random.org. Srećno svima.

Update

Nagradna igra je završena a knjigu Mala pekara na obali osvojila je naša čitateljka koja je ostavila komentar pod rednim brojem 3 – Jelena Radosavljević. Čestitamo!

Share