Knjiga na poklon: Hormoni – Anđeli ili Demoni? Ana Gifing

Objavljena je najnovija knjiga dr Ane GifingHormoni – Anđeli ili Demoni?“ u izdanju izdavačke kuće Finesa. Autorka, dr Ana Gifing, dugogodišnji stručnjak u oblasti anti-aging medicine, uvodi čitaoce u svet hormona. Dr Gifing će naučiti čitaoce kako da prepoznaju znakove hormonske neravnoteže da bi se svom telu pristupilo odgovorno. Knjiga je namenjena ženama i muškarcima, od puberteta do zrelog doba, uz posebne savete za period menopauze.

 

Hormoni imaju važnu ulogu u našem životu, upravljajući gotovo svim procesima u organizmu. Ako se neko suočava sa problemom steriliteta, insulinske rezistencije, štitne žlezde, gojaznosti, erektilne disfunkcije, policističnih jajnika, lošeg raspoloženja, osećaja prebrzog starenja i konstantnog umora, trebalo bi da proveri status hormona. Kroz ovu knjigu biće pružena uputstva kako prepoznati simptome i lečiti svoje telo holističkim pristupom, lečeći uzrok, a ne posledice, uz stručni nadzor lekara.

Dr Ana Gifing nakon diplomiranja na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1984. godine, radila je na Univerzitetskoj dečjoj klinici i Institutu za majku i dete u Beogradu. Specijalizirala je anesteziologiju sa reanimatologijom na Vojno-medicinskoj akademiji, a potom nastavila profesionalni rad u Kliničkom centru Srbije. Godine 2003. opredeljuje se za preventivnu medicinu, pa 2006. godine polaže evropski ispit iz preventivne medicine u Beču. Aktivni je član Američke akademije za antiejdžing i preventivnu medicinu A4M, kao i evropskog udruženja WOOSAM. Unuka je doktora Branka Manojlovića, koji je medicinski fakultet i specijalizaciju iz preventivne medicine završio u Gracu u Austriji.  Dr Ana Gifing autor je jedinstvenog programa „Hrono Ishrana dr Gifing“, koji je za kratko vreme postao popularan i van granica Srbije, pa trenutno postoji dvanaest centara u Evropi i Americi koji su licencirani za primenu ovog programa uz najsavremeniju dijagnostiku na američkim i nemačkim dijagnostičkim aparatima. Doktorka Gifing je autor izuzetno popularnih knjiga: „Hrono Ishrana za početnike“, „Alhemija mladosti“, „Kako usporiti starenje“, „Fiziologija za početnike“, „Hrono kuvar“, „Porcija zdravlja – istine i zablude“, „Moj prvi zalogaj“, „Moja prva kašica“, „Geni svađalice“, „Bizarna medicina“, „Kako najlakše pojesti svoje zdravlje“, „Bolje sprečiti nego lečiti“, kao i brojnih tekstova u dnevnim novinama i mesečnim časopisima o zdravlju.

Predavač je, po pozivu, na mnogim kongresima i skupovima, autor i koautor mnogih stručnih radova. Četiri puta godišnje radi na Klinici za preventivnu medicinu u američkoj državi Viskonsin, a kao gostujući profesor, veoma često drži predavanja u Evropi i Americi. Od jula 2013, radi kao konsultant i na privatnoj klinici u američkoj državi Oregon.

Knjiga dr Ane Gifing „Hormoni – Anđeli ili Demoni?“ može se nabaviti u svim bolje snabdevenim knjižarama u Srbiji, kao i na sajtu finesa.edu.rs.

Knjiga na poklon

Dvoje čitalaca mogu osvojiti svoj primerak knjige Hormoni – Anđeli ili Demoni? u našoj igrici koja će trajati narednih 7 dana. Potrebno je da nas zapratite na Instagramu, ostavite komentar i podelite objavu putem Instagram storija u kome ćete nas označiti. Dobitnike ćemo izabrati nasumično uz pomoć sajta Random.org. Srećno svima.

Update

Nagradna igra je završena, a svoj primerek knjige Hormoni – Anđeli ili Demoni? dobiće Danijela Nikolić i Ivana Krstić. Čestitamo!

Share