Knjiga na poklon: Dobro došli u Rouzinu prodavnicu slatkiša iz snova

Ukratko o knjizi

Rouzi Hopkins odlazi da brine o svojoj baba-tetki Lilijan i pomaže joj da njena prodavnica slatkiša iz snova vrati davni sjaj.

Sadržaj

Rouzi Hopkins predstoji velika pometnja u životu. Njenoj ostareloj baba-tetki Lilijan – otresitoj, nezavisnoj Lili koja nikada ne priča o prošlosti – potrebna je njena pomoć. Rouzi odlazi na nekoliko meseci u seoce u provinciji kako bi se brinula o njoj. Uz to, Rouzi će biti daleko od Džerarda, čoveka sa kojim misli da se uskoro skrasi i shvata koliko će mnogo nedostajati jedno drugom… zar ne?

Lilijan Hopkins celog života vodi prodavnicu slatkiša u Liptonu. Nije je zatvarala ni za vreme rata ni tokom brojnih seoskih porodičnih svađa. Dok se bori sa pomišlju da je možda vreme da proda radnju, nosi se i sa tajnom istorijom skrivenom iza tegli sa predivno bojenim slatkišima.

Što više vremena Rouzi i Lilijan provode zajedno, sve više shvataju koliko mogu da nauče jedna od druge.

Knjiga-na-poklon-Dobro-dosli-u-Rouzinu-prodavnicu-slatkisa-iz-snova

Ciljna grupa

Čitateljke kojima su se dopali njeni prethodni romani i romani Sofi Kinsele, Kejti Ford ili Lindzi Kelk.

Drugi o knjizi

„Apsolutno šarmantna i ljupka priča koja budi nostalgiju – i neodoljivu želju da u džepu imamo kesicu bombona!“ Closer

„Slatko i izvrsno! Počastite se ovom književnom poslasticom.“ Heat

„Slađe od medenih bombona! Sladićete se svakom stranicom.“ Cosmopolitan

Prethodno objavljeni naslovi

Božić u Kapkejk kafeu, Vidimo se u Kapkejk kafeu

O autorki

Dženi Kolgan je autorka dvanaest bestselera – a najnoviji je Dobro došli u Rouzinu prodavnicu slatkiša iz snova. Njen prvi roman koji opisuje Isi Rendal, majstora za kapkejkove, u Vidimo se u Kapkejk kafeu, našao se takođe među prvih deset bestselera Sandej tajmsa i 2012. osvojio nagradu Melise Nejtan za romantičnu komediju. Dženi je udata, ima troje dece i živi u Londonu i Francuskoj.

Nagradna igra

Kako biste u našoj nagradnoj igri osvojili knjigu Dženi Kolgan Dobro došli u Rouzinu prodavnicu slatkiša iz snova potrebno je da ostavite komentar sa vašim imenom i mejl adresom. Igramo se do 16. jula. Pobednika će odlučiti sajt random.org.

Update

Nagradna igra je završena, a knjigu Dobro došli u Rouzinu prodavnicu slatkiša iz snova osvojila je naša čitateljka Selena koja je ostavila komentar pod rednim brojem 29. Čestitamo! Hvala svima na učešću, uskoro ćemo vas obradovati još jednom knjigom.

Share