Knjiga na poklon: Atomske navike Džejmsa Klira

Svetski bestseler„Atomske navike“ objavljen i na srpskom jeziku

Bez obzira na vaše ciljeve „Atomske navike” nude dokazani metod za poboljšanje svakog dana. Džejms Klir, jedan od vodećih svetskih stručnjaka za formiranje navika, otkriva praktične strategije u pogledu toga kako formirati dobre navike, kako prevazići one loše i na koji način ovladati „malim” navikama koje vode do izvanrednih rezultata.

Knjiga Atomske navike je objavljena pre 9 meseci, a do sada je prevedena na čak 45 jezika! Verzija na srpskom objavljena je u izdanju Edukativnog centra FINESA. Ova knjiga je odmah postala bestseler Njujork Tajmsa, a već mesecima se nalazi među 10 najtraženijih knjiga na sajtu Amazon. Takođe bila je nominovana za najbolju knjigu na sajtu Good Reads, na kome svoje ocene i recenzije postavljaju čitaoci širom sveta. Posebne pohvale stigle su od strane poznatog sajta i magazina o preduzetništvu Inc.sa opaskom da ova knjiga „zaista menja živote“ i da na brilijantan način opisuje značajne oblasti psihologije.

Džejms Klir kroz ovu knjigu daje smernice kako da se napravi vreme za nove navike (čak i kada nemate vremena), kako prevazići nedostatak motivacije i volje, na koji način oblikovati svoje okruženje kako bi se olakšao uspeh, kako se vratiti na put kada se skrene sa kursa, i još mnogo toga.

„Atomske navike” mogu da preoblikuju način na koji se razmišlja o napretku i uspehu, kroz alate i strategije koje su potrebne za transformaciju navika – bilo da je u pitanju tim koji želi da osvoji prvenstvo, organizacija koja se nada da će redefinisati industriju ili jednostavno pojedinac koji želi da prestane da puši, da izgubi na težini, da smanji stres ili da postigne neki drugi cilj.

Knjiga na poklon

Tri primerka knjige Atomske navike možete osvojiti u našoj igrici koja će trajati narednih 7 dana. Potrebno je da nas zapratite na Instagramu, ostavite komentar i podelite objavu putem Instagram storija u kome ćete nas označiti. Dobitnike ćemo izabrati nasumično uz pomoć sajta Random.org. Srećno svima.

Knjiga „Atomske navike” dostupna je u knjižarama širom Srbije, kao i na sajtu finesa.edu.rs.

Update

Nagradna igra je završena, a tri primerka knjige Atomske navike osvojile su: Verica Miljković, Jelena Jankovic i Aleksandra. Čestitamo!

Share