Knjiga na poklon: A tako je dobro počelo Branka Rosića

A tako je dobro počelo je priča o savremenom muškarcu, triler i gotovo putopisni roman čija se radnja dešava u Americi i Evropi (Njujork, London, Brisel, Kopenhagen, Beograd) ali i ljubavna priča.

Rosićeva realnost je prepuna mogućnosti. U jednom trenutku si u Beogradu, u sledećem u Londonu ili Njujorku. Mogućnosti su velike, sloboda je apsolutna, a naša potraga bez kraja. I kad pomislimo da nikada nećemo ispuniti prazninu u sebi i da nas ništa ne može iznenaditi, Rosić nas smešta usred neobičnih događaja, potpuno neočekivanih.

Branko Rosić je poznati publicista i kolumnista, a ovo je njegov prvi samostalni roman.

Njegov prikaz savremenog muškarca u ovoj knjizi će privući žensku čitalačku publiku, a forma romana, putovanja i priča o Čelsiju svakako svakog muškarca.

Knjiga-na-poklon-A-tako-je-dobro-pocelo-Branka-Rosica

Sadržaj

Dragan Lomić kao da je imao sve: marketinški stručnjak na vrhuncu karijere, bivši novinar koji svoje lične ratove vodi na stranicama najtiražnijih dnevnih novina, hedonista, stalno na putu i stalno u pokretu, omiljen kod žena. A onda upoznaje Miju, koja je sve ono što nikada nije imao i sve što je oduvek želeo. Njegova i neuhvatljiva, u isto vreme. Žena zbog koje je bio spreman da se odrekne draži promiskuiteta i da se posveti ljubavi. Dragan odlučuje da zbog Mije rizikuje karijeru, posao, saradnike, sav novac. Njih dvoje odlaze iz Beograda u Njujork, na proslavu njenog rođendana i Nove godine. Međutim, Dragan koristi povratak preko Londona da ode na utakmicu svog voljenog Čelsija i neočekivano biva upleten u navijačko nasilje. Novi problemi i gresi iz prošlosti odjednom kroje sasvim neočekivan nastavak njegovog života…

Drugi o knjizi

„Roman koji govori tačno ono što osećamo o životu u savremenom svetu koji diktiraju uspešni tranzicijski advertajzeri: životna praznina i lutanja, osećaj pustoši i prezasićenosti u sopstvenom postojanju – bez cinizma, ali sa dozom inteligentnog humora, saundtrekom koji odjekuje tokom čitanja – i utisak da čitalac nije jedini koji ne pripada ovom svetu.“ Biljana Srbljanović

O autoru

Branko Rosić je rođen u Beogradu. Svirao je u kultnom pank bendu Urbana gerila kasnije i u elektro grupi Berliner strasse. Saradnik na knjizi Leksikon Yu mitologije. Objavljivao tekstove u časopisima Playboy, Cosmopolitan, Max, National geographic, B92 online, Fame i dnevnim novinama Press. Diplomirani je mašinski inženjer. Jedan od prvih srpskih muzičara koji je dao intervju za čuveni engleske novine New Musical Express i prvi srpski novinar koji je dobio intervju od kultnog engleskog muzičara Morisija. Zamenik je urednika magazina Nedeljnik.

Kako biste osvojili knjigu A tako je dobro počelo potrebno je da podellite ovaj post putem neke od društvenih mreža (Facebook, Twitter, Google+) i ostavite ovde komentar sa vašim imenom i mejl adresom kako bismo mogli da vas kontaktiramo. Igramo se 7 dana a pobednika odlučuje random.org. Srećno!

Update: nagradna igra je završena, a dobitnik je odabran. Knjigu dobija čitateljka koja je ostavila komentar pod brojem 14, Elena Petrovski. Čestitamo dobitnici, a nova nagradna igra vas očekuje još danas.

Share