Kiehl’s s još boljom i jačom formulom

Kiehl’s Since 1851 predstavlja renoviranu poboljšanu formulu za ublažavanje bora, s višom koncentracijom C vitamina (12,5%) i dodatkom hijaluronske kiseline. Originalna formula je dugo bila jedan od omiljenih proizvoda Kiehl’sovih kupaca: svake je minute u svijetu prodano više od jedne bočice, s više od 5 milijuna dosad prodanih primjeraka. Zbog nestabilnosti C vitamina, usavršavanje formule predstavljalo je istinski izazov. Zahvaljujući detaljnim kliničkim ispitivanjima i stručnom znanju, Kiehl’sovi su kemičari razvili novu formulu s još boljom, klinički dokazanom učinkovitošću.

„Naša obnovljena formula, sada s hijaluronskom kiselinom i većom količinom C vitamina, daje brže i bolje rezultate”, pojašnjava dr. Geoff Genesky, voditelj Kiehl’sova odjela za znanstvena istraživanja. „Iako se C vitamin teško stabilizira u formuli, naš je tim marljivo radio na stabilizaciji još veće količine C vitamina, stvorivši dosad našu najdjelotvorniju formulu koncentrata Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate.”

S obzirom na to da teži kreiranju nagrađivanih i korisnih proizvoda, Kiehl’s je uložio veliki trud kako bi ovaj serum protiv starenja učinio snažnijim nego ikad prije. Konačna je formulacija dobivena nakon 89 različitih verzija, koje su ispitivane tijekom više od 10 mjeseci predanog rada. Rezultat je moćna, optimizirana formula koja osigurava bolju učinkovitost i ugodu prilikom nanošenja.

„Nedugo nakon predstavljanja 2005., Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate osvojio je naše kupce i postao jedan od favorita. S obzirom na to da su serumi protiv starenja postali sastavnim dijelom rutine njege kože širom svijeta, sustavno radimo na razvoju učinkovitih proizvoda za naše kupce”, ističe Cheryl Vitali, generalna direktorica Kiehl’s Worldwide. „Željeli smo zadržati karakteristike omiljene izvorne formule te istovremeno kreirati unaprijeđenu formulu u skladu sa standardima naših kliničkih ispitivanja.”

Pojačane snage i s dodatnim sastojkom (hijaluronskom kiselinom), Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate trenutno poboljšava izgled kože, koja postaje glatkija te zrači zdravijim sjajem. Kiehl’sovi su stručnjaci pomno kombinirali sastojke i postigli brzo upijanje, bez masnog ili ljepljivog traga. Formulu krasi i ugodan miris, prožet citrusnim notama.

PREGLED DVA BITNA SASTOJKA:

12,5% C vitamin:
• 10,5% čisti C vitamin (L-askorbinska kiselina) – kada se koristi kao dio svakodnevne preparativne njege, ovaj sastojak pridonosi smanjenju sitnih linija i bora te vidno poboljšava sjaj i teksturu kože
• 2% derivativ C vitamina (askorbil glukozid) – aktivira se nakon što ga upiju gornji slojevi površine kože; u proizvodima za njegu kože koristi se zbog toga što tijekom vremena povoljno utječe na vidljivo smanjenje bora.
Osim što igra istaknutu ulogu u prehrani te je važan antioksidant, C vitamin učinkovit je sastojak za površinsku njegu kože. Ova formula s 12,5% C vitamina pruža sljedeće dobrobiti:
• djeluje protiv znakova starenja: ublažava sitne linije i bore (čak i duboke)
• vraća sjaj: koža je vidljivo blistavija
• obnavlja teksturu kože: vidljivo je poboljšanje kvalitete površine kože, koje se osjeti i pod prstima.

Hijaluronska kiselina

Fragmentirana hijaluronska kiselina: ova je vrsta brzo upijajuće hijaluronske kiseline poznata po sposobnosti zadržavanja do 1000 puta veće količine vode od vlastite mase. Djeluje poput spužve: privlači vlagu u površinske slojeve kože i pritom se širi, stoga se često koristi u proizvodima za njegu kože koji djeluju na vidljivo smanjenje sitnih linija i poboljšanje teksture kože.

REZULTATI KLINIČKOG ISPITIVANJA: UČINKOVITOST I BRZO DJELOVANJE

Nova formula iznimno brzo zaglađuje teksturu kože, pruža joj vidljiv sjaj i ublažava bore na licu, a s vremenom smanjuje i duboke bore:

– odmah nakon korištenja proizvoda:
• glatkija tekstura kože,
• zdraviji sjaj,
• vidljivo ublažene bore na licu

1104688-027

– nakon 2 tjedna korištenja proizvoda:
• ublažene bore u kutovima usana

– nakon 4 tjedna korištenja proizvoda:
• ublažene bore na licu,
• ublažene duboke bore.

REZULTATI KLINIČKOG ISPITIVANJA: NOVA I POBOLJŠANA FORMULA NASPRAM IZVORNE

• nakon 2 tjedna korištenja proizvoda, nova je formula nadmašila izvoru s obzirom na smanjenje bora na licu,
• nakon 4 tjedna korištenja proizvoda, nova je formula nadmašila izvornu s obzirom na poboljšani izgled teksture kože,
• nakon 8 tjedana korištenja proizvoda, nova je formula nadmašila izvornu s obzirom na izgled bora na čelu.

REZULTATI KLINIČKOG ISPITIVANJA: BRZO DJELOVANJE NA SITNE BORE OKO OČIJU

Kiehl’sovi su stručnjaci naručili analizu fotografija područja oko očiju nakon korištenja nove formule Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate. Pritom je uočeno brzo djelovanje nove formule na sitne linije i bore:

– odmah nakon korištenja proizvoda:
• manji broj bora,
• manja duljina bora

– nakon 2 tjedna korištenja proizvoda:
• manja širina bora.

Share