Kampanja za kolekciju “Colorear mi Vida” dizajnerice Milene Kapetanović

Poznata pjevačica Alka Vuica koja se krije iza brojnih pjesama i stihova, ovih se dana odmarala na Kvarneru.

Alka-Vuica-snimila-kampanju-za-kolekciju-Colorear-mi-Vida-dizajnerice-Milene-Kapetanovic

Osebujan i zanimljiv stil poznate pjevačice, privukao je pažnju i riječke fotografkinje Viviane Lokmer Šulinu te riječke dizajnerice Milene Kapetanović koja se krije iza branda Peperoncina design.

Alka-Vuica-snimila-kampanju-za-kolekciju-Colorear-mi-Vida-dizajnerice-Milene-Kapetanovic3

S obzirom na to da su već surađivale, te da Alka ne krije oduševljenje fotografijama i kreacijama dviju Riječanki, ovo ljeto inspiriralo ih je za još jednu modnu suradnju, snimanje kampanje.

Alka-Vuica-snimila-kampanju-za-kolekciju-Colorear-mi-Vida-dizajnerice-Milene-Kapetanovic2Kuba kao omiljena destinacija pjevačice i prekrasni američki oldtimer Buick Special, vlasnika Bogomila Šuline inače predsjednika Oldtimer cluba Liburnia Classic, poslužili su kao inspiracija fotografkinji Viviani Lokmer Šulina koja je i ovoga puta oduševila fotografijama te na jedan poseban način istaknula svu ljepotu nove kolekcije dizajnerice Milene Kapetanović, Colorear mi VidaColour my life. Raskošna paleta boja, glamurozne šljokice i perje, te trendy nakit u novoj kolekciji Peperoncina design ove sezone pozivaju na beskrajne ljetne zabave i glamurozne večeri.

Uvijek kreativna i posebna Milena, i ovoga je puta kroz kreacije pokazala optimizam i veselu narav, te je lepršavim i laganim modelima dočarala svu žensku ljepotu. Decentna seksepilnost i jednostavna elegancija karakteristike su koje često možemo pronaći u Peperoncina komadima, a modeli koji laskaju ženskoj silueti, svrstali su Milenu među omiljene dizajnerice brojnih žena i djevojaka. Fotografije modne kampanje moći će se pronaći i u Alkinoj novoj zbirci pjesama.

Share