Kampanja amsterdamskog brenda za avanturiste

Kako bi proslavio lansiranje svog poslednjeg filma, “The Story of Things – Part 2, East”, amsterdamski modni brend “Scotch & Soda” je pozivao sve zainteresovane da se za trenutak nađu u koži glavnih protagonista.

Kampanja-amsterdamskog-brenda-za-avanturiste

Svim putnicima, lovcima na blago i avanturistima, amsterdamski modni brend “Scotch & Soda” je predstavio drugi deo filmskog serijala “The Stori of Things”. Očima Lole i Oskara, “Story of Things” ilustruje želju brenda za istraživanjem sveta, lepotu drugačijeg pogleda na svet, i verovanje da je putovanje više od viđenja znamenitosti i gomilanja suvenira na policama. “The story of Things” nam približava  “Scotch & Soda” duh povezivanja kulture i zanatske izrade.

Kampanja-amsterdamskog-brenda-za-avanturiste2

Kampanja-amsterdamskog-brenda-za-avanturiste3

Poslednji nastavak “The Story of Things” prati Oskarove avanture na istoku, u formi pismene korespodencije sa sestrom Lolom. Ušuškana u svom stanu u Amsterdamu, Lola širom otvorenih očiju raste uz priče svog brata koji je pravi avanturista i istraživač. Gledamo Lolu kako čita pismo i razgleda sitnice koje je njen brat doneo iz raznih krajeva sveta.

Kampanja-amsterdamskog-brenda-za-avanturiste4

Kampanja-amsterdamskog-brenda-za-avanturiste5

Svega nekoliko nedelja ove jeseni, Lolin stan će biti na raspolaganju svima koji žele da osete Scoth&Soda iskustvo iz prve ruke. Smešten u srcu Amsterdama, Lolin stan će moći da iskoriste svi oni koji žele da upoznaju ovaj kulturom bogat grad. Kao poseban dodatak, po prvi put izjamljivanjem stana dobijate i ormane u kojima se nalazi najnovija Scotch&Soda muška i ženska kolekcija. Vrlo je važno da pre svog dolaska, Loli javite vaše konfekcijske brojeve kako bi vas čekala odgovarajuća garderoba.

Kampanja-amsterdamskog-brenda-za-avanturiste6

Kampanja-amsterdamskog-brenda-za-avanturiste7

Lolin stan možete rentirati svakog vikenda počev od 21.novembra zaključno sa 13. Decembrom za 100 € za noć. Sistem rezervacija otvara se 10. novembra.

Share