Joga kampovi na hrvatskom ostrvu Pašmanu

U junskom broju Plezir magazina u rubrici 3×3 pričali smo o različitim metodama uz pomoć kojih možete da postignete balans. Stresne situacije su deo naše svakodnevice, a kako bismo svoje telo i um vratili u ravnotežu potrebno je da nađemo neki ventil. Budući da je leto počelo i svi već uveliko pričaju o godišnjim odmorima i putovanjima, želeli smo da vam ove godine predložimo drugačiji odmor, odmor u kome će uživati sva vaša čula.

Svi znamo koliko Joga pozitivno utiče na psiho-fizičko zdravlje, a ako se tome doda da se joga kamp nalazi na moru, na prelepom ostrvu, računica je više nego jasna. Uživanje je zagarantovano.

joga-sajt

Harmony centar se nalazi na hrvatskom ostrvu Pašmanu. Ostrvo je poznato po svojim prirodnim bogatstvima i bujnoj vegetaciji pa će posetioci kampa imati priliku da uživaju u netaknutoj prirodi. Čitav program je osmišljen tako da se ostvari sveobuhvatan rad na sebi u toku boravka. Posetioci imaju priliku da sami beru prirodne čajeve koji rastu na ostrvu, mogu da prisustvuju brojnim seminarima koji će im pomoći u ličnom razvoju, uživaju u jutarnjim vežbama, časovima plesa i druženju sa drugim posetiocima u prirodi.

pasman-sajt

Vegetarijanska hrana koja se na ostrvu konzumira u vreme trajanja kampa, dodatno pročišćava telo i povezuje ga sa prirodom.

Ukoliko vam se ovaj program dopada i ukoliko želite da uživate u prelepoj prirodi, vežbate jogu i kupate se na moru pogledajte obavezno detaljnije brošure na sajtu Harmony.hr

pasman-sajt-2

Kao što smo u časopisu već najavili biće posebnih pogodnosti za čitaoce Plezir magazina. Sve što je potrebno da uradite je da pošaljete e-mejl na margareta.radomirovic@gmail.com i kažete da biste želeli da učestvujete u njihovom programu i da ste čitalac Plezira i u narednih 7 dana imaćete mogućnost da ostvarite popust od 20%.

Kada se vratite, voleli bismo da čujemo vaše utiske i iskustva.

Share