IN BOX sajam minijaturnih modela automobila

Na drugom po redu IN BOX sajmu autića, u nedelju 24.12.2017. posetioci će imati priliku da, pored uživanja u razgledanju minijaturnih modela, saznaju sve o jedinstvenom radnom procesu od dizajniranja automobila, proizvodnje vozila, do izrade minijaturnih modela.

Ovog vikenda imaćete priliku da se upoznate sa brendom Aqos. Aqos je estetsko-filozofski pokret koji je otelotvorenje svoje misije spoznao u stvaranju novog brenda automobila s pocetka 21 veka. Vratiti dečački osmeh na licu i baviti se svojom profesijom bez intelektualnih limita na koji nas karijerizam poziva metod je aqos funkcionisanja. Tim se sastoji od vrhunskih individualaca iz oblasti nauke, inženjeringa i umetnosti koji su uspeli svojom profesionalnom utemeljenošću da pobede egocentrizam uspeha i da se podrede višem cilju stvaranja aqos brenda kao načina života. Automobil kao fenomen prethodne epohe predstavlja centralnu temu i osu oko koje Aqos deluje.

Ceo proces prezentovaće gost sajma Saša Milovančević, dizajner i konstruktor automobila, osnivač Aqos Technologies i Aqos Toys, pokretač prve proizvodnje minijaturnih modela automobila u Srbiji. Saša će izložiti umanjene modele svojih kreacija, a predavanje će biti održano uz video prezentaciju.

Početak sajma je zakazan za 10h, a predavanje počinje u 14h.

Druženje ljubitelja automobilčića će se održati u Marsh Open Space-u u Cetinjskoj 15.

Share