Gugadžina i Plezir vam poklanjaju

Sa domaćim brendom dečije odeće Gugadžina smo vas upoznali putem editorijala sa našim malim manekenima, koji smo radili za junski broj Plezira. Fotografije potpisuje sjajna Milena Goševski.

Deciji-editorijal-Its-time-to-play5

Sa Gugadžincima smo imali odličnu saradnju, a odeća koju smo  imali mogućnosti da vidimo uživo i “opipamo” oduševila nas je preciznošću izrade, kvalitetom materijala i detaljima. Lepi krojevi, vesele boje, zabavan dizajn, udobni prirodni materijali…. Pritom sve ovo na jednom mestu nije uopšte tako česta pojava u današnje vreme. Ako se na to doda da je sve handmade, jasno vam je zašto nam se toliko dopao ovaj domaći brend.

Deciji-editorijal-Its-time-to-play13

“Kada je sva sapunica skliznula sa mog lica, prodorno crno oko sa velikom trepavicom i izrazitom beonjačom buljilo je u mene. Vrisnuo sam jako a ono je palo, namignulo i brzo se sakrilo u pari mog kupatila. Hteo sam da pobegnem, ali noge su mi se ukopale, gledao sam levo desno i dohvatio peškir da tresnem to džinovsko oko koje se niotkuda pojavilo. Nakon par sekundi ponovo me je ustrelilo svojim pogledom sa sve rečima: „Luka, ja sam tvoj prijatelj, paziću te i igraću se sa tobom“. Moram priznati bila je vrlo simpatična, slična nekom čudovištu a opet je imala dušu i karakter. Uzeo sam je u ruku, nazvao Gugadžina i krenuo sa njom dalje u svoj dečiji svet. Od toga dana, samo odabrani ljudi imali su čast da razmene pogled sa njom, krila se u mojim džepovima, kapuljači, provlačila se kroz rukave, odmršavala konce i ponekad svraćala kod mojih sestara i drugara u goste…” Gugadžina

Deciji-editorijal-Its-time-to-play7

Pokloni

Kako biste se i sami uverili u ono što smo vam rekli, u dogovoru sa Gugadžinom odlučili smo da nekog mališana obradujemo preslatkom dečijom kapicom (sa slike dole) “Kiša“.

Kačket je unisex pa će podjednako lepo stajati i dečacima i devojčicama. Postoji u više veličina te ne morate da brinete da će nekom biti neodgovarajući. Kako su mali modeli i dalje premali da bi se sa nama igrali u nagradnoj igri, pozivamo mame, tate, tetke, sestre, strine, drugarice, komšinice, bake i deke da se prijave i osvoje kapicu na poklon. Kako biste učestvovali potrebno je da ostavite komentar sa vašim imenom i mejl adresom radi kontakta, da lajkujete Plezirovu i Gugadžininu stranicu i podelite ovu objavu na društvenoj mreži po izboru (Facebook, Twitter ili Google+). Igramo se 4 dana (do 5. septembra), a pobednika će odlučiti Random.org. Srećno!

Gugadzina-i-Plezir-vam-poklanjaju

Update

Nagradna igra je završena i dobitnik izvučen. Gugadžina kačket je osvojila naša čitateljka koja je ostavila komentar pod rednim brojem dvanaest, Olivera Babić. Čestitamo!

Share