GRADORAMA Vikend u Gradu!

Kulturni centar GRAD vas poziva na prvi GRADORAMA vikend, i zvanično otvaranje osme sezone muzičkih dešavanja u beogradskoj meki alternativne kulture. GRADORAMA serijali će vam u toku naredne sezone pružiti bogat muzički program propraćen zanimljivim dnevnim sadržajem.

GRADORAMA sadržaji će se dešavati u bašti, kao i u unutrašnjem delu KC GRADa, koji će se za ovu priliku posebno prilagoditi.

PETAK 09. Septembar

Nastup domaćeg sastava MARČELO & NAPETI QUINTET otvoriće GRADORAMA vikend, u petak 09. septembra sa početkom u 20:00h, pod otvorenim nebom u prelepom ambijentu gradske bašte. Karte za ovaj nastup se mogu kupiti u pretprodaji od 02. septembra u KC GRAD-u svakog dana od 14:00h – 20:00h po ceni od 600 RSD (Early Bird) i 800 RSD. Kapacitet bašte je veoma ograničen, stoga preporučujemo da karte kupite na vreme.

GRADORAMA-Vikend-u-Gradu!

Od 22:00h u unutrašnjem prostoru KC GRAD-a, žurka se nastavlja uz beat-ove MYSTIC STYLEZ ekipe u duet postavi FELONEEZY & PHILLIE P. Svi oni koji su prisustvovali Marčelovom koncertu, mogu ostati na Mystic Stylez žurci bez dodatne nadoknade, dok je za sve druge gradoramce cena karte za ovaj događaj 300 RSD.

SUBOTA 10. Septembar

GRADORAMA subotu otvaramo već od 18:00h sa matineom u GRAD-skoj bašti, gde nas očekuje bogat sadržaj. Centralni događaj matinea će biti oslikavanje prvog GRADORAMA TOTEM-a, koji će ilustrovati naš poznati alternativni umetnik WEEDZOR. Svaka GRADORAMA će ugostiti jednog alternativnog umetnika koji će u okviru radionice oslikati svoj GRADORAMA totem i tako obeležiti serijal ilustrovanim karakterom velikih dimenzija.

U toku matine za muziku će biti zadužena domaća ekipa BEYOND HOUSE, dok će nam možda i najbolje burgere u gradu spremati BURGER HOUSE!

GRADORAMA-Vikend-u-Gradu!2

Ulaz za GRADORAMA matine je besplatan.

GRADORAMA program zatvaramo sa dream team domaćim line up-om!
Od 22:00h, počinje prvi GRADORAMA vikend closing party, a zvezde istog su TIJANA T, KRISTIJAN MOLNAR & VLADA JANJIĆ. Cena karte za closing party je 300 RSD do ponoći i 400 RSD nakon ponoći.

Share