Genova poziva – otkrijte svoju otkačenu stranu u kampanji #bassamlud

Talentovana sedmorka koja stvara i djeluje pod imenom Genova, svoju uspešnu, petu godinu postojanja zaokružila je šestim video singlom „Baš sam lud“!

U godini koju je obilježila objava njihovog istoimenog debitantskog izdanja, koje donosi fuziju zaraznog pop-rock zvuka s diskretnim elementima funka i jazza, perspektivni bend zasijao je novim singlom koji je nastao u njihovoj prvoj, ujedno dvostrukoj (!), gmuzičkoj saradnji s harizmatičnim slovenskim kantautorom Zoranom Predinom i hrvatskim vrsnim pijanistom Matijom Dedićem.

Priča o „prijateljstvu“ i neuzvraćenoj ljubavi, ujedno balada o zaluđenosti, neprimetnosti i žudnji za pogledom, osvojila je eter i postala inspiracija za zabavnu kampanju pod naslovom #bassamlud kojom Genova želi saznati – šta ste najluđe uradili za svoju bolju polovinu, za svog dragog ili uopšteno u svom životu?

„Tražimo odgovore na ovo često, ali opet čudnovato pitanje. Jeste li ikad preletjeli cijeli svijet da nekome poklonite ružu, ili ste se ludo zabavili na nekom čudom partyju?! Zanima nas vaša priča i želimo da je podijelite s nama.“ poručila je Genova i pozvala sve da im se pridruže u ovoj ludoj avanturi.

Kako postati dio „hashtagiranog“ otkačenog svijeta Genove?

„Snimite kratak video (trajanja do najviše 90 sekundi), ispričajte nam svoju ludu uspomenu, završite je hashtagom singla #bassamlud i budite dio naše priče“, poručio je pevač benda Genova, Hrvoje Krištofić, a gde će vas ova avantura odvesti tek trebamo otkriti!

Share