Ekskluzivno iz svemira: 5 revolucionarnih uređaja za 5 najdražih vanzemaljaca

Od višestruko nagrađivanih LUNA uređaja, do high-tech IRIS masažera za oči, svaka osoba može pronaći FOREO uređaj za sebe – čak i prijatelji iz drugih galaksija.

U susret Svjetskom danu vanzemaljaca, slave se svi tipovi kože uz paletu uređaja koji pomažu vanzemaljcima da izgledaju zdravo i lijepo pa se tako FOREO pohvalio cijelim nizom revolucionarnih uređaja za čišćenje lica te uređajima za ljepotu koji će pomoći svakom vanzemaljcu da zasja u svom najboljem izdanju. Vrhunski znanstvenici iz FOREO instituta kreirali su rutinu za njegu kože za pet najdražih vanzemaljaca.

Ime: E.T.

Dob: 10,000,000 +

Problem: Bore oko očiju

Preporuka: IRIS

Unatoč njegovom mladenačkom ponašanju, ovaj simpatični vanzemaljac ima problema s natečenim podočnjacima i pokazuje vidljive znakove starenja. Inspiriran limfnom masažom prstima koja se tradicionalno prakticira u Aziji, IRIS je masažer za područje oko očiju koji koristi T-Sonic tehnologiju kako bi smanjio vidljivost bora, podočnjaka i vrećica ispod očiju. Zanimljiva je činjenica da je čak 43% korisnika IRIS uređaja primijetilo smanjenu vidljivost tankih linija i bora.

Ime: The Blob
Dob: Nepoznato

Problem: Prištići

Preporuka: ESPADA

Idealno vrijeme za dobiti prištić jednostavno ne postoji, a kad taj problem traje mjesecima, često može ozbiljno utjecati na samopouzdanje. U Blobovom slučaju, prehrana ljudskim mesom ozbiljno šteti njegovoj koži i nikako ne može eliminirati upaljene i bolne prištiće i akne. Srećom, rješenje postoji: precizan i učinkovit ESPADA uređaj moćno je oružje u borbi protiv takvih problema. Kombinirajući T-Sonic pulsacije s laserski preciznim plavim LED svjetlom, ESPADA eliminira bakterije koje izazivaju akne i pospješuje obnavljanje kože. Za razliku od Bloba, ESPADA uređaj u potpunosti je nježan i neinvazivan.

Ime: Yoda

Dob: 900

Problem: Osjetljiva koža i prvi znakovi starenja

Preporuka: LUNA 2

Kako starimo, naše tijelo proizvodi sve manje kolagena i elastina, koji su zaslužni za elastičnost kože. Kao rezultat toga, napeta koža se puno teže vraća u prijašnje stanje, zbog čega se i počinju javljati bore. Yodine specifične duboke bore – posebice one oko njegovih usta – mogu se smanjiti pomoću beauty rutine koja traje samo jednu minutu, a ponavlja se dva puta dnevno. LUNA 2 uređaj za čišćenje lica i anti-age njegu kože pomoću T-Sonic pulsacija uklanja nečistoću, mrtve stanice kože te ostatke šminke i sebuma, dok anti-aging strana zaglađuje i učvršćuje kožu.

Ime: Mystique

Dob: Tajna

Problem: Zahtjevna koža zbog stalnih putovanja

Preporuka: LUNA play plus

S obzirom na stalnu promjenu oblika, Mystique ima jako malo vremena pa tako i njezina rutina za njegu kože mora biti brza i učinkovita. LUNA play plus pruža čišćenje koje jednako pogoduje koži i užurbanoj svakodnevici. Nježnija je od svih ostalih četki za duboko čišćenje jer se transdermalne sonične pulsacije prenose putem mekanih silikonskih dodirnih točaka kako bi iz kožnih pora nježno uklonile 99.5% nečistoća, sebuma, mrtvih stanica kože i ostataka šminke. LUNA play plus uređaj savršen je za Mystique jer pruža energičnu njegu kože, punu života baš poput nje!

Ime: Jabba the Hutt

Dob: 600

Problem: Nečisto lice i začepljene pore

Preporuka: LUNA mini 2

Sin vođe velikog klana i pripadnik duge loze kriminalaca, Jabba, živi vrlo stresno što dodatno pogoršava stanje njegove masne kože. Svi tipovi kože luče sebum kako bi koža ostala hidratizirana. Međutim, razni čimbenici, od genetskih do hormonalnih, mogu uzrokovati da žlijezde lojnice proizvode previše ulja, što često rezultira izbijanjem prištića i masnim odsjajem kože. Dostupna u šest živahnih boja, LUNA mini 2 ima unaprijeđenu 3-zonsku glavu četkice prilagođenu svim tipovima kože, pa čak i Jabbinom masnijem tenu. U potpunosti napravljena od ultra-higijenskog silikona, LUNA mini 2 sprječava nakupljanje bakterija i čak je 35 puta više higijenska od standardnih četkica za čišćenje lica.

Share