Dejvid Bekam i Kevin Hart ponovo zajedno u novoj H&M kampanji

Reklama za novu kampanju H&M Modern Essentials selected by David Beckham ponovo spaja jednu od najvećih svetskih ikona i poznatog komičara Kevina Harta. Radnja se dešava na putovanju i nastavlja se tamo gde je priča iz njihove prve reklame stala, u kojoj se Kevin pripremao za ulogu Dejvida u biografskom filmu. Nova kampanja, u kojoj Dejvid i Kevin nose istovetne kombinacije iz kolekcije jesen/zima 2016. godine, prati Kevinove planove da nastupi kao zvezda mjuzikla „I, Beckham: The Musical“. Prikazivanje reklame počeće 26. septembra na vebsajtu hm.com.

dejvid-bekam-i-kevin-hart-ponovo-zajedno-u-novoj-hm-kampanji

Toliko sam uživao u snimanju prve kampanje za H&M sa Kevinom da smo jednostavno morali da uradimo nastavak. Ovog puta priču smo pomerili jedan korak dalje. Nadam se da će se svima dopasti, mi smo svakako uživali dok smo je snimali“, rekao je Dejvid Bekam.

Sjajno je imati priliku da još jednom pokažete svetu ono što svi već znaju, da sam zapravo ja inspiracija za stil Dejvida Bekama. On me u potpunosti kopira“, navodi Kevin Hart.

dejvid-bekam-i-kevin-hart-ponovo-zajedno-u-novoj-hm-kampanji2

U novoj reklami, Dejvid i Kevin putuju od Los Anđelesa do Las Vegasa, navodno zbog sastanka sa finansijerima novog vegaskog mjuzikla. Usput, Kevinova predanost da oponaša Dejvida odlazi u još veću krajnost. Za ovu kampanju, Dejvid i Kevin nose dve kombinacije iz kolekcije: pilotsku jaknu sa patent-zatvaračem i okovratnikom od veštačkog krzna koja se nosi sa rol-kragnom i džemper sa kontrastnim prugama.

„Dejvid i Kevin izgledaju vrlo elegantno u kampanji. Modern Essentials je kolekcija za muškarce sa sjajnim ličnim stilom, bez obzira gde se nađu. Pilotska jakna i prugasti džemper novi su osnovni komadi garderobe za muškarce širom sveta“, kaže Andreas Levenstam, dizajner muške odeće u H&M-u.

dejvid-bekam-i-kevin-hart-ponovo-zajedno-u-novoj-hm-kampanji4

Kampanju je ponovo režirao Fredrik Bond, zaslužan za poslednje dve reklame H&M-a u kojima glumi Dejvid Bekam. Snimana je u okolini Los Anđelesa tokom maja, a Dejvid je na Instagramu podelio sliku sa snimanja i tako otkrio novu kampanju sa Kevinom.

dejvid-bekam-i-kevin-hart-ponovo-zajedno-u-novoj-hm-kampanji3

Kolekcija Modern Essentials selected by David Beckham za jesen/zimu 2016. godine biće dostupna u svim H&M prodavnicama koje prodaju mušku odeću, kao i na internetu, počevši od 29. septembra.

Share