Color RUNNING powered by Tikkurila

Jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla održaće se drugu godinu za redom u Beogradu pod nazivom Color RUNNING powered by Tikkurila.

color-running-powered-by-tikkurila4

Na Savskoj promenadi 8. oktobra u 12:00 sati započeće trku najbrže prijavljenih 500 trkača u čistoj color RUNNING beloj majici, a volonteri će ih po svakom pređenom kilometru zasipati najveselijim bojama tako da će trku od 5 kilometara završiti obojeni od glave do pete.

Mnoštvo zabavnih aktivnosti za decu pripremili su organizatori i partneri ove godine. Tikkurila, finski proizvođač boja i generalni sponzor ovogodišnje trke sa bojama Color RUNNING, priprema različita iznenađenja za učesnike trke za odrasle i za decu. Dečji program počinje u 9:30h dok trka na 500 metara za 200 najbrže prijavljenih mališana (od 6 do 10 godina) počinje u 10 časova.

Trka s bojama color RUNNING inspirisana je hindu festivalom boja HOLI kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka. Trka je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Namenjena je rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije. Boje koje koriste su organskog porekla, namenjene su ishrani i lako se skidaju jednostavnim pranjem vodom. Ako možete da trčite ili pešačite 30 minuta, uspešno ćete završiti trku. Za najluđi color party u gradu pobrinuće se poznati srpski DJ koji će biti zadužen za dobru atmosferu.

Kompanija Nike pripremila je robne nagrade za najbrže u muškoj, ženskoj i dečjoj kategoriji dok se Savez za rekreaciju i fitnes Beograda kao partner ovogodišnje trke pobrinuo za zagrevanje i aktivnosti pred početak trke. Kompanija Nissan će predstaviti svoj novi, posebno dizajnirani model Juke-a i organizovati nekoliko atraktivnih dešavanja.

color-running-powered-by-tikkurila2

Kao i svake godine ova vesela sportska manifestacija ne bi bila moguća bez pomoći mnogobrojnih vrednih volontera. Ukoliko želite da budete deo organizacije prve trke s bojama u Srbiji Color RUNNING 2016 pošaljite nam svoje podatke do 5. oktobra na e-mail adresu cvele@running.rs.

Organizator trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila je atletski klub RUNNING. Partneri trke su Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda i kompanija Nissan. Manifestaciju su pomogli prijatelji trke: Nikon, Belgrade Waterfront, Nike, Esensa i dr.

RUNNING je klub osnovan Novembra 2012. godine koji se bavi organizovanjem treninga i sportskih događaja a pre svega promocijom sporta i aktivnih životnih stilova. Naš jedinstveni klub je prvi trkački klub u Srbiji koji ima cilj da sport učini pristupačnijim i bližim mladim ljudima u Srbiji na zabavan i moderan način.

color-running-powered-by-tikkurila3

U ponedeljak 12. septembra počelo je prijavljivanje za učešće u trci po povlašćenim cenama a trajaće do kraja septembra. Visina kotizacije iznosi 800 dinara za uplate do 30. septembra i 1000 dinara za uplate do 7. oktobra. Visina kotizacije za Color RUNNING dečiju trku iznosi 500 dinara za uplate do 7. oktobra. Uplata kotizacija za trku se vrši putem računa RUNNING-a kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26 Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd Naznaka: Kotizacija za učešće na trci/dečijoj trci color RUNNING za IME PREZIME. Brojevi i startni paketi će se preuzimati u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije (Bulevar Zorana Đinđića 123đ lokal br.3) u petak 7. oktobra do 16 časova. Prijave na dan trke neće biti moguće. U trci će učestvovati i brojni volonteri, za koje je prijava takođe otvorena.

foto: Aleksandar Dmitrovic

Share