“Building Confidence” by Marla

Mjeseci, a ne sati, strpljivog ručnog rada, bili su potrebni da iz filigranskih vlakana najfinijeg konca za šivanje, nastanu čudesni prepleti mreža koji su postali detalj i dio unikatnih kreacija, nove Marla kolekcije za jesen/zimu 2016/17. Autorica pod geslom “Building Confidence”, koji je ujedno i naziv samog editorijala i kolekcije, poručuje kako se samopouzdanje i povjerenje, grade upravo na način kao i njene mreže, strpljivim, dugotrajnim i marljivim radom na sebi a formama ovih detalja, često asimetričnih, naglašava samosvijest i slobodni duh, toliko potrebne, da svoj omiljeni odjevni predmet s utaknutom dušom, sigurno i puni samopouzdanja ponesemo u društvo, na ulice i ovladamo atmosferom u kojoj boravimo.

building-confidence-by-marla3

Mreže su tako postale neizostavni eye catcher, koji umjesto cipela i ostalih modnih dodataka lovi poglede i zadržava ih na samim kreacijama, koje su ove sezone nadahnute osamdesetima, prostrane, ležerne, udobne, u formi jumpsuita, oversized pulovera i suknji s naborima ali i vunenih jaknica, tunika i mekih slip haljina za razne dnevne i večernje prigode. Marla tako svojom nosivom i edgy kolekcijom spaja nekoliko ovosezonskih trendova: forme i detalje osamdesetih, pliš i mreže, u vlastitoj stilskoj interpretaciji.

building-confidence-by-marla2

Autorska i art kolekcija “Building Confidence” podsjetit će svaku ženu na njenu unutrašnju snagu i snagu volje, elemente koje nipošto ne smije zanemariti u svojoj svakodnevici, kako bi samouvjereno kročila kroz život, hrabro pratila njegove ritmove i jasno izražavala ideje i stavove. Kolekcija, koja nije strogo sezonska već autorska i art, nadopunjavat će se novim komadima tijekom prosinca, prigodnima za domjenke, blagdanske večere i izlaske, a ljubitelji ovog hrvatskog brenda moći će ih odabrati i naručiti na službenoj Marla stranici.

building-confidence-by-marla

Design & styling: Nives Stepinac Grgurić, Marla
Fotografije: Ratko Grgurić
Model: Doris Šebestijan
MUA: Adrijana Stojanović, Salon za sunčanje i parfumerija Master

Share